Пожежники врятували шістьох львів’ян на Любінській

15:15 7 лютого 2016 р.

Фото до новини


Фото: зі сторінки Львівського обласного управління ДСНС в інтернет-мережі «Facebook»

7 лютого спалахнула квартира в дев’ятиповерхівці.

7 лютого о 06:10 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу, яка виникла в квартирі на шостому поверсі дев’ятиповерхового житлового будинку на вулиці Любінській, 104 у Львові. До місця пожежі прибуло п’ять пожежно-рятувальних підрозділів ДСНС України у Львівській області у складі 29 чоловік особового складу. 

З палаючої кімнати вогонь встиг розповсюдитись на іншу кімнату. Дим від пожежі потрапив на сходову клітину і почав проникати крізь отвори до квартир на верхніх поверхах, загрожуючи їх мешканцям.

Рятувальники негайно почали ліквідацію займання. Одночасно з цим, ланка рятувальників газодимозахисної служби організувала гасіння пожежі та евакуацію людей.

Унаслідок пожежі отруїлися продуктами горіння дві дитини. Врятовано шістьох осіб (серед них – одну дитину), евакуйовано 14 осіб (серед них – дві дитини). Пожежу локалізовано о 06:32 і повністю ліквідовано о 06:51 в складі п’ятьох ланок газодимозахисної служби. 

Вогнем знищено речі домашнього вжитку у двох кімнатах квартири. До ліквідації займання залучалися вісім одиниць спецтехніки та 29 чоловік особового складу. Причина займання встановлюється.

Про це повідомили сьогодні, 7 лютого, в прес-службі Львівського обласного управління ДСНС, де також опублікували фото з місця події.

Як інформував «ЩЛ», пожежники врятували також 22 львів'ян на Саксаганського.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів