Пожежники врятували 22 львів'ян на Саксаганського (відео, оновлено)

13:05 8 лютого 2016 р.

Фото до новини


Фото: зі сторінки Львівського обласного управління ДСНС в інтернет-мережі «Facebook»

До ліквідації займання залучалися вісім одиниць спеціальної техніки та 31 чоловік особового складу.

«7 лютого о 04:33 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу на вулиці Саксаганського, 6 у Львові», – повідомили 7 лютого в прес-службі Львівського обласного управління ДСНС, де також опублікували відео й фото змісця події та розповіли подробиці: 

«По прибуттю першого пожежно-рятувального підрозділу з’ясувалось, що пожежа виникла під сходовою кліткою на першому поверсі шестиповерхового житлового будинку. Гасіння вогню ускладнювалося сильною задимленістю, яке швидко поширилось сходовою кліткою будинку.

Через сильне задимлення рятувальникам довелось працювати в апаратах на стисненому повітрі. Одночасно з гасінням вогнеборці організували евакуацію мешканців будинку.  Рятувальники врятували 22 особи (серед них – семеро дітей) та евакуювали сімох осіб (серед них – одна дитина).

Пожежу локалізовано о 04:58 та повністю ліквідовано о 05:10 в складі шести ланок газодимозахисної служби. Внаслідок пожежі вогнем знищено сміття на площі 10 квадратних метрі і, дерев’яні двері підвалу. Пошкоджено вхідні двері та двері вестибюлю на першому поверсі.

До ліквідації займання залучалися вісім одиниць спеціальної техніки та 31 чоловік особового складу. Внаслідок пожежі загиблих та травмованих немає. Причини займання встановлюються».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів