Пожежники врятували на Львівщині двох дітей

11:12 17 лютого 2019 р.

Фото до новини


Фото: facebook.com/MNSLVIV

16 лютого до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу в квартирі на першому поверсі двоповерхового житлового будинку на вулиці Будівельній у селищі Добротвір у Кам’янка-Бузькому районі.

На момент прибуття вогнеборців до місця виклику, уся сходова клітка будинку була задимлена. Від мешканців будинку, які змогли самостійно покинути свої помешкання надійшла інформація, що в квартирі на другому поверсі перебувають люди. Рятувальники, не гаючи часу, включилися в спеціальні апарати захисту органів дихання й розпочали рятувати людей. На другому поверсі за зачиненими дверима була сім'я з чотирьох людей (серед них – двоє дітей), які не могли покинути своє помешкання.

Рятувальники по висувній драбині піднялись у вікно другого поверху, винесли дітей на свіже повітря та передали медикам. Їхніх батька та матір та ще одного мешканця будинку вогнеборці вивели із задимленого будинку на свіже повітря по сходовій клітині.

До ліквідації пожежі залучили п'ятьох чоловік особового складу та дві одиниці спецтехніки. Про це повідомили в неділю, 17 лютого, в прес-службі Головного управління Державної служби з надзвичайних ситуацій України у Львівській області, де також опублікували фото з місця події.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів