Пожежники врятували 74-річну львів’янку

10:40 23 серпня 2019 р.

Фото до новини


Фото: facebook.com/groups/varta1.official

21 рятувальник та чотири одиниці спецтехніки ліквідовували пожежу на Личакові.

22 серпня о 16:24 на диспетчерський пункт служби «101» надійшло повідомлення про пожежу в квартирі на п’ятому поверсі п’ятиповерхового житлового будинку №119 по вулиці Личаківській у Львові.  На місце події негайно було відправлено пожежні відділення пожежних частин Львова.

Рятувальники безрезультатно. спробували відчинити двері, котрі були зачинені. Відтак, було прийнято рішення за допомогою бензоріза відчинити їх, а паралельно за допомогою пожежної автомобільної драбини рятувальники потрапили в квартиру, де палав вогонь.

Під час розвідки пожежі було знайдено потерпілу жінку 1945 року народження, яку винесли на свіже повітря та передали медикам з ознаками отруєння продуктами горіння в важкому стані. Медики одразу госпіталізували жінку у Львівську обласну клінічну лікарню.

Пожежу вдалось локалізувати о 16:55, а ліквідувати – о 17:01 год. Вогонь знищив речі домашнього вжитку на площі 10 квадратних метрів. До ліквідації займання були залучено 21 рятувальник та чотири одиниці спецтехніки.

Про це повідомили в п’ятницю, 23 серпня, в Головному управлінні ДСНС у Львівській області, де також опублікували відео з місця події.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів