Позашляховик у Львові протаранив автобус і втік

15:28 9 червня 2021 р.

Фото до новини

Учора, близько 19-ї години, на площі Князя Ярослава Осмомисла 39-річниц керманич громадського транспорту відчув удар в правий бік автобуса. Він одразу зупинився і побачив автомобіль Nissan X-Trail, водій якого одразу підбіг до потерпілого.

Про це інформує патрульна поліція Львівщини, пише Dailylviv.

Невідомий чоловік почав просити не викликати поліцію, однак водій автобуса відмовив йому. Останній повернувся до свого транспортного засобу аби випустити пасажирів та викликати патрульних. Тим часом, винуватець втік.

Патрульні, які приїхали на місце події, оформили матеріали розшукової ДТП. В автобуса від удару деформувалися середні двері та розбилося скло на них.

Встановивши номерні знаки автомобіля-втікача та особу водія, патрульні знайшли його. 59-річний керманич перебував у себе на дачі.

У нього виявили ознаки алкосп'яніння, однак, він запевнив, що вжив спиртне після ДТП, через стрес.

У медичному закладі перевірка на стан сп'яніння показала результат 1,42 проміле. Відтак, на водія оформили протоколи: за ст. 124 (Порушення ПДР, що призвело до ДТП), за ст.122-4 (Залишення місця дорожньо-транспортної пригоди) та ч.4 ст.130 (Вживання особою, яка керувала транспортним засобом, після дорожньо-транспортної пригоди за її участю алкоголю до проведення уповноваженою особою медичного огляду з метою встановлення стану сп’яніння) КУпАП.

 

П'яний поліціянт-полковник у відставці у Львові пошкодив 4 автомобілі у ДТП (відео)

З понеділка на Левандівці автобус заїхав у дерево: п'ятеро постраждалих

Загинув під колесами власного автомобіля, що котився в озеро. Трагедія біля Судової Вишні

 

 

 

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів