П'яний поліціянт-полковник у відставці у Львові пошкодив 4 автомобілі у ДТП (відео)

17:25 18 травня 2021 р.

Фото до новини

У понеділок, 17 травня, на вул. Шевченка у Львові 71-річний полковник міліції у відставці Петро Ганусин спричинив ДТП за участі чотирьох автомобілів.

При цьому водій-винуватець перебував у нетверезому стані. Як повідомили ZAXID.NET в патрульній поліції Львівщини, ДТП сталася у понеділок близько 18:00 на вул. Шевченка, 200, що у мікрорайоні Рясне.

71-річний водій Volkswagen Passat їхав від центру Львова на виїзд з міста. При цьому він не вибрав безпечної швидкості та дистанції і здійснив зіткнення з автомобілями Opel Vectra та Mercedes, які їхали в зустрічному напрямку. Унаслідок удару Mercedes відкинуло назад – він зіткнувся з Nissan Leaf, який їхав позаду.

На водія Volkswagen Passat патрульні склали протокол за порушення правил дорожнього руху (ст. 124 КУпАП). Оскільки в нього були явні ознаки алкогольного сп’яніння, його доправили в медичний заклад на медосвідчення. Однак від перевірки на стан сп’яніння водій відмовився. На нього склали ще один протокол – за керування в нетверезому стані (ст 130 КУпАП).

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів