Повітряна тривога, графік вимкнень, евакуація: Козицький повідомив про головне за добу

09:51 21 січня 2023 р.

Фото до новини

Начальник Львівської ОВА Максим Козицбкий повідомив про головні події, які сталися, на його думку, у Львівській області за попередню добу.

Про це пише Dailylviv.com.

За словами Козицького, один раз сирени сповіщали про повітряну тривогу – 20 січня о 12:41. Була загроза ударів крилатими ракетами з території Білорусі. Небезпека не справдилась. Усе, наскільки це можливо в умовах війни, спокійно. 

"Станом на зараз у Львівській області, відповідно до доведених лімітів споживання, застосовують графік погодинних відключень електроенергії.

За останню добу двома евакуаційними потягами у Львів прибули 75 осіб. До Перемишля зі Львівщини трьома поїздами вирушили 595 людей. 

Через пункти пропуску у Львівській області до України повернулося 12 тисяч 710 громадян держави. Виїхали – 18 тисяч 538 людей. 

На Львівщині у 2022 році погодили 8 грантів на створення і розвиток садівництва – на суму 41,7 млн грн. У отримувачів грантів є можливість обрати спосіб фінансування гранту. Як це зробити – за посиланням 

У Львівській ОВА відбулось засідання обласної комісії з питань ТЕБ і НС. Затвердили план роботи комісії на 2023 рік, розглянули питання щодо стану забезпечення населення питною водою та підготовки до пропуску повені і дощових паводків на території області.",- зазначив начальник ОВА.

Снігопад знеструмив майже сотню населених пунктів Львівщини: повністю і частково

Кому з громадян можуть списати борги за комунальні послуги за період бойових дій

Менше світла: в аварійний ремонт виведено один з блоків на ТЕС, - Укренерго

Адвокат коригувальника ракетних ударів по Яворівському полігону хотів оглянути місце загибелі 61 людини

 

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів