Польські прикордонники поділилися на Львівщині досвідом з українськими

11:24 6 листопада 2015 р.

Фото до новини


Фото: dpsu.gov.ua

На базі Кінологічного навчального центру ДПСУ відбулися тренінги з охорони державного рубежу.

«У рамках реалізації проекту «Розвиток сучасної інфраструктури відділів прикордонної служби» за Програмою транскордонного співробітництва «Польща – Білорусь – Україна» були проведені тренінги з охорони державного кордону. Інструкторами виступили представники Прикордонної варти Республіки Польща», –  повідомили в Державній прикордонній службі України, де також поінформували:

«Заходи пройшли на базі Кінологічного навчального центру Державної прикордонної служби України. До них були залучені охоронці держрубежів з Луцького, Львівського, Мостиського прикордонних загонів та навчального закладу.

Зокрема, польські колеги ділилися досвідом з охорони сухопутного кордону у сфері запобігання терористичній діяльності та контрабанді, а також організації спільного патрулювання. Окрема увага приділялась актуальній проблемі незаконної міграції, яка  наразі виникла в країнах ЄС у результаті військових дій у Сирії.

Під час обговорення питань польськими експертами приводились приклади затримань порушників кордону, способів переміщення контрабанди через державний кордон, а також способи протидії та попередження незаконних дій на кордоні. В подальшому співробітники Держприкордонслужби будуть активно використовувати здобуті навички на практиці під час охорони державного кордону». 

Про це повідомили на сайті Державної прикордонної служби України.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів