Поламані ноги: двічі за день з гори Парашка евакуйовували туристів

10:38 28 серпня 2022 р.

Фото до новини

Рятувальники Славської пошуково-рятувальної групи двічі надавали допомогу травмованим туристам.

Про це інформує ДСНС Львівщини, пише Dailylviv.com.

За повідомленням, упродовж доби 27 серпня відділення Славської пошуково-рятувальної групи двічі надавало допомогу туристам, які отримали травми на горі Парашка і не могли самостійно продовжувати рух. Так, зокрема о 16:25 рятувальники отримали повідомлення про те, що в с. Коростів Стрийського району на горі Парашка зламала ногу і не може самостійно спуститись жінка 1985 року народження, мешканка м. Сколе.

Рятувальники надали домедичну допомогу потерпілій та за допомогою нош транспортували її до карети швидкої медичної допомоги. Потерпілу медики госпіталізували у Сколівську лікарню. 

Вдруге цього ж дня о 18:50 до рятувальників надійшло повідомлення про те, що, знову в с. Коростів Стрийського району на горі Парашка зламала ногу і не може самостійно спуститись жінка 1971 року народження, мешканка м. Самбір.

Рятувальники надали домедичну допомогу і цій потерпілій і на ношах транспортували до карети швидкої медичної допомоги. Медики після огляду потерпілої госпіталізували її в Сколівську лікарню.

Рятувальники знайшли в Славському заблукалих і передали медикам травмованих

Рятівники розшукували на Львівщині киянок

Рятувальники розшукали на Сколівщині шістьох заблукалих лижників

Рятувальники шукають у лісі на Сколівщині заблукалу жінку

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів