Податківці домоглися на Львівщині погашення 15,2 млн. гривень боргів

14:30 18 лютого 2020 р.

Світлина ілюстративна

Світлина ілюстративна
Фото: uainfo.org

У січня 2020 року на Львівщині погашено 15,2 мільйона гривень податкових боргів живими коштами.

Про це повідомили у вівторок, 18 лютого, в Головному управлінні ДПС у Львівській області, де також розповіли, що для цього описано майна в податкову заставу на суму 348,9 млн. гривень; направлено 28 позовів до суду щодо надання дозволу на погашення податкового боргу за рахунок готівкових (безготівкових коштів) на суму 14,3 млн. гривень; стягнуто коштів в погашення податкового боргу з банківських рахунків 1,96 млн. гривень.

У результаті цих та інших заходів протягом січня 2020 року погашено податкового боргу живими коштами 15,2 млн. гривень (стягнення грошових коштів інкасовими дорученнями, реалізація майна боржників за рішенням судів, сплата розстрочених податків та самостійне погашення боргу, інше).

Відтак, станом на 1 лютого 2020 сума податкового боргу до Зведеного бюджету України від боржників, які перебувають на обліку в Головному управлінні ДПС у Львівській області, склала 4033,2 млн. гривень.

Як інформував «Щоденний Львів», 26 вересня в Головному управлінні ДПС у Львівській області повідомили, що фіскали домоглися на Львівщині погашення 264,9 млн. гривень боргів.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів