Пластуни популяризують у Львові волонтерський рух

12:40 1 квітня 2019 р.

Фото до новини


Фото: lvivrada.gov.ua

Львівська міська молодіжна громадська організація «Станиця Львів Пласту – Національної скаутської організації України розпочала реалізацію проекту «Популяризація волонтерства».

Про це повідомили в понеділок, 1 квітня, на інформаційному порталі депутатів ЛМР, де також розповіли: «Цей проект реалізовується у 2019 році за підтримки управління «Секретаріат ради» Львівської міської ради у рамках конкурсу соціально-культурних проектів «Зробимо Львів кращим!». Близько 20 свідомих і активних молодих громадян зголосилися взяти участь у першій зустрічі, організованій у «Пласті». Очільниця «Пласту» у Львові Іванна Герус розповіла про методу волонтерства у «Пласті», про те, як працює Пласт, які є форми взаємодії в організації, які права і обов’язки пластунів».

Іванна Герус наголосила: «Метою нашої першої зустрічі було розказати, що таке волонтерство, показати, що можна корисного зробити і в яких напрямках. У «Пласті» є багато волонтерів, яким така праця приносить задоволення. Ми сподіваємося, що після таких зустрічей, як сьогодні, у нас з’явиться більше людей, які зрозуміють, що  у кожного із нас є можливість змінити щось на краще і треба це робити».

«У рамках цього проекту відбудуться тренінги з метою ознайомлення охочих із пластовою методою волонтерства та заходи зі зйомки промо-відео-популяризації волонтерства у важливих для міста напрямках – екології, добрих справ для людей похилого віку, заняття з дітьми тощо», – поінформували також на порталі депутатів ЛМР.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів