Піротехніки знищили на Львівщині 17 боєприпасів

14:00 5 серпня 2016 р.

Фото до новини


Фото: зі сторінки Львівського обласного управління ДСНС в інтернет-мережі «Facebook»

В обласному управлінні ДСНС України закликають у жодному разі не рухати підозрілі знахідки.

«Піротехніки ДСНС за добу знищили 17 застарілих боєприпасів», –  повідомили сьогодні, 5 серпня, в прес-службі Львівського обласного управління ДСНС, де також розповіли подробиці:

«4 серпня піротехнічною групою 2-го центру швидкого реагування ДСНС України вилучено та знищено 17 артилерійських снарядів часів Другої світової війни. Зокрема, 122-міліметровий артилерійський снаряд виявили під час земляних робіт, на відстані 250 метрів від житлових будинків у селі Вороняки в Золочівському районі.

Своєю чергою, 4 серпня о 10:40 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення, що під час проведення земляних робіт на будівельному майданчику на відстані 350 метрів від житлового будинку на вулиці Чупринки, 17 у Бродах виявлено предмет, ззовні схожий на артилерійський снаряд часів Другої світової війни. На місце події негайно прибули фахівці ДСНС.

Після огляду місяця знахідки було виявлено склад застарілих боєприпасів. Піротехніки ДСНС вилучили з місця події 16 одиниць 152-міліметрових  артилерійських снарядів часів Другої світової війни. Усі боєприпаси знищено у встановленому порядку.

Львівське обласне управління ДСНС України застерігає мешканців у жодному разі не рухати підозрілі знахідки. Вони можуть вибухнути, що призведе до Вашого травмування. У разі виявлення боєприпасу чи іншого підозрілого предмету негайно телефонуйте до Служби порятунку за номером 101!».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів