Під Львовом катували і вбили бізнесмена

11:39 16 жовтня 2020 р.

Фото до новини

Сьогодні, 16 жовтня, у Брюховичах біля Львова було вбито Мечислава Жеребецького. Сталося це на вул. Отця Іздрика.

Учора, 15 жовтня, близько 22.00 троє невідомих осіб в балаклавах через незачинені вхідні двері проникли в будинок, сильно побили бізнесмена, в результаті чого останній помер, інформує Діло.

Його дружину зв’язали, залишивши її в альтанці, та покинули будинок. Правоохоронці отримали виклик близько 1.00 ночі сьогодні, 16 жовтня, повідомило джерело Діла в Нацполіції Львівщини.

Також з власних джерел бізнесового середовища “Ділу” відомо, що напередодні Жеребецький продав нерухомість і вдома у нього було близько 180 000 доларів США.

Як стало відомо ZAXID.NET, в поліції розглядають дві версії вбивства – пограбування і помста. Бандити цілеспрямовано били і катували Мечислава Жеребецького. Натомість дружині завдали кілька легких ударів, зв’язали скотчем і залишили в альтанці, попередивши, щоб вона не чинила спротиву, тоді буде жити. Коли грабіжники втекли, жінка сама змогла розірвати скотч та зателефонувала в поліцію.

Бізнесмен займався земельними оборудками і виступав посередником у таких справах. Інформацію про те, що чоловік напередодні продав нерухомість і вдома у нього було близько 180 000 доларів США в поліції наразі не підтверджують. За попередніми даними, продавши нерухомість, господар одразу розрахувався за борги і такої суми грошей додому не приносив. Відомо, що з будинку винесли близько 10-15 тис. доларів.





Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів