Перестрілка між російськими найманцями і військовослужбовцями: є загиблі

19:45 23 квітня 2023 р.

Фото до новини

У населеному пункті Станиця Луганська Луганської області відбулася бійка між військовослужбовцями зс рф та найманцями ПВК “вагнер”, яка переросла у перестрілку.

Про це повідомив Генеральний штаб Збройних Сил Україн, пише Dailylviv.com

"Не маючи значущих досягнень на полі бою, військовослужбовці зс рф та представники ПВК “вагнер” все частіше намагаються відшукати винних у цьому, - йдеться у повідомленні Генштабу ЗСУ. -  Відповідальність за власні тактичні прорахунки та допущені втрати перекладають один на одного. В результаті, нещодавно, у населеному пункті Станиця Луганська Луганської області відбулася бійка між військовослужбовцями зс рф та найманцями ПВК “вагнер”, яка переросла у перестрілку. Внаслідок конфлікту є загиблі з обох сторін.

Російські окупаційні війська продовжують зазнавати великих втрат на полі бою. Всі медичні заклади на тимчасово окупованій території переповнені пораненими окупантами. Внаслідок чого противник вимушений використовувати навчальні заклади тимчасово окупованих територій у власних цілях. Так, в населеному пункті Містки Луганської області, загарбники облаштували місцеву школу під військовий шпиталь. Там перебуває велика кількість поранених росіян. Крім того, у всіх медичних закладах окупантів існує великий дефіцит медикаментів та перев’язувальних матеріалів".

Втрати ПВК Вагнер на фронті: з 50 тисяч завербованих в’язнів залишилося лише 10 тисяч

В Україні судитимуть учасника ПВК Вагнер

Командування армії Прігожина - це колишні спецпризначенці

Росія прагне виснажити українську оборону атаками злочинців, - ЗСУ

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів