Патрульні провели у Львові майстер-клас самозахисту

15:15 8 травня 2017 р.

Фото до новини


Фото: зі сторінки патрульної поліції Львова в інтернет-мережі «Facebook»

Поліціянти показали підліткам основні прийоми бойових мистецтв.

В управлінні патрульної поліції Львова повідомили сьогодні, 8 травня: «В межах проекту «Безпека понад усе: ефективна поліція» інструктора з бойових мистецтв, які пройшли навчання в межах Національної системи поліцейського контролю та інструктора з особистої безпеки провели майстер-клас для підлітків із самозахисту.  Спершу патрульні провели з дітьми розминку, згодом показали основні прийоми, які можна опанувати протягом короткого проміжку часу».

Зокрема, інспектор патрульної поліції, майстер спорту з важкої атлетики, Тарас Леськів, провів коротку екскурсію тренажерним залом та показав правильну техніку виконання вправ на тренажерах. А інспектор патрульної поліції, випускник Національної системи поліцейського контролю зауважив: «Сподіваємося, що навички здобуті сьогодні дітьми, їм в житті не знадобляться, адже їхня безпека – це наша робота».

Упродовж літа інструктори зустрічатимуться у новому спортзалі, який відкрили за сприяння відділу з правоохоронних питань посольства США в Україні, з гіперактивними дітьми аби скерувати їх енергію у правильне русло.  навчання у Національній системі поліцейського контролю пройшли вже перший та другий батальйони патрульної поліції Львова.

Зараза проходить навчання третього батальйон. Патрульні, які вже пройшли навчання передають досвід колегам і самі застосовують навички східних бойових мистецтв на практиці.

Про це повідомили сьогодні, 8 травня, на сторінці управління патрульної поліції Львова в інтернет-мережі «Facebook», де також опублікували фоторепортаж з навчань.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів