Патрульні оштрафували у Львові нардепа Парасюка (відео, оновлено)

22:00 20 січня 2016 р.

Фото до новини


Фото: expres.ua

Законодавець керував автомобілем без водійських прав і порушив правил дорожнього руху.

Патрульна поліція Львова оштрафувала позафракційного депутата Верховної Ради Володимира Парасюка на 425 гривень за порушення правил дорожнього руху. Про це повідомила інформаційній агенції «Українські новини» виконувач обов'язків завідувача прес-сектором патрульної поліції Львова Катерина Рибій, яка зазначила:

«Зупинили його (Парасюка). Він не виконав умову дорожнього знаку – замість повороту направо, він поїхав прямо. Депутат погодився з тим, що порушив правила руху» .

Крім того, Парасюк керував автомобілем без водійських прав. «Він повідомив, що залишив їх удома», – уточнила Рибій. За її словами, співробітники поліції склали протокол про порушення і виписали відповідну постанову. Сума штрафу, яку має заплатити Парасюк, склала 425 гривень.

Про це повідомили сьогодні, 20 січня, на сайті інформаційній агенції «Українські новини». Натомість у Патрульній поліції Львова розповіли в середу:

«У ніч з 18 на 19 січня, о 00:15 патрульні зупинили автомобіль марки «Skoda Superb», за не виконання вимог дорожнього знаку «Рух праворуч». Водій здійснив рух ліворуч. 

Чоловік не мав при собі посвідчення водія. Порушення він визнав. В процесі винесення постанови з‘ясувалося, що це народний депутат України Володимир Парасюк.

Винесена об‘єднана постанова за двом статтями – за порушення правил дорожнього руху та не пред'явлення необхідних документів для керування транспортним засобом (посвідчення водія). Штраф,який має сплатити водій – 425 гривень».

Про це повідомили сьогодні, 20 січня, на сторінці Патрульної поліції Львова в інтернет-мережі «Facebook». Своєю чергою, Парасюк розповів у середу:

Так, я порушив ПДР, в ніч з 18 на 19 січня, коли повертався з Ужгорода. Сумку з документами випадково забув вдома, коли по дорозі забіг додому по речі, бо їхав до батьків святкувати Водохреща.

На мене склали адміністративний протокол і я навіть пройшов тест на алкогольне сп'яніння. Дякую Поліції за службу, а також прошу вибачення за порушення закону. Постараюсь більше не робити таких помилок.

Всім гарного дня. Христос Народився!».

Нардеп написав це сьогодні, 20 січня, на своїй сторінці в інтернет-мережі https://www.facebook.com/v.parasyuk/posts/925335237534248?pnref=story«Facebook», де він також опублікував світлину, на якій демонструє свої водійські права.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів