Пасажири швидкісного потягу зі Львова до Києва пересіли на «Hyundai» (відео, оновлено)

20:24 4 січня 2016 р.

Фото до новини


Фото: unian.ua

Поїзда Екр-1 «Тарпан» з технічних причин курсував зі станції Рудня-Почаївська зі залученням допоміжного локомотива.

«Пасажири Інтерсіті+ №744 сполученням Львів – Київ прямують до столиці в електропоїзді виробництва «Hyundai», – повідомили сьогодні, 4 січня, на Укрзалізниці, де також розповіли подробиці:

«Об 11:19 пасажири Інтерсіті+ №744 сполученням Львів – Київ вирушили до столиці зі станції Шепетівка в допоміжному електропоїзді виробництва «Hyundai». Пересадка на цій станції була здійснена з поїзда Екр-1 «Тарпан», який з технічних причин зі станції Рудня-Почаївська до Шепетівки курсував із залученням допоміжного локомотива. Українська залізнична швидкісна компанія просить вибачення у пасажирів за завдані незручності та затримку в дорозі».

Про це повідомили сьогодні, 4 січня, в прес-центрі Укрзалізниці. «Потяг «Хюндай» знову зупинився посеред поля. В «Укрзалізниці» прокоментували, що причиною могли стати сильні морози. Поїзд прямував зі Львова. Через тригодинну затримку потяга дехто із пасажирів не встиг на пересадкові рейси», – повідомили сьогодні, 4 січня, в «Телевізійній службі новин» каналу «1+1».

Як інформував «ЩЛ», швидкісний потяг Інтерсіті+ №744 зі Львова зламався на шляху до Києва.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів