Пасажирів електротранспорту, які користуються додатком Приват24, просять оновити застосунок

14:52 6 жовтня 2023 р.

Фото до новини

За інформацією ЛКП «Львівелектротранс», через технічний збій у мобільному застосунку «Приват24», майже добу електронний пересадковий квиток працював некоректно.

Банк усунув недоліки і сьогодні, 6 жовтня, станом на 11:00  роботу додатка відновлено. Однак, для правильного відображення терміну дії пересідних квитків, пасажирів просять оновити цей застосунок.

Про це повідомила пресслужба ЛМР, пише Dailylviv.com.

«Учора зранку уважні пасажири виявили хибу при спробі купити пересідний квиток – термін його дії був вказаний некоректно.

Ми звернулися до колег із «Привату», які нам повідомили про те, що після оновлення додатка стався збій у роботі сервісів. І що орієнтовний час виправлення - 12:00 год 5 жовтня. Проте, технічні проблеми у вказаний час не були усунені.

Сьогодні на 11:00 год все виправлено, система працює коректно. Проте користувачам застосунку варто його оновити», - зазначив начальник ІТ-відділу ЛКП «Львівелектротранс» Павло Маковецький.

У разі виникнення подібних ситуацій у «ПриватБанку» радять звернутися на гарячу лінію банку:

-       цілодобова підтримка клієнтів: 3700 – для дзвінків по Україні (безплатно з мобільних у межах України), а також +38-073-716-11-31 – для дзвінків з-за кордону / зі стаціонарних телефонів;

-       чат «Допомога Онлайн» (з Приват24 або з сайту банку).

«Від імені партнерів, просимо вибачення у наших пасажирів за спричинені незручності», - зазначили у ЛКП «Львівелектротранс».

Нагадаємо, нещодавно ЛМР розповідала, що у Львові загубили понад 3 тисячі ЛеоКарт. Від початку цього року підприємство видало вже 3 334 дублікати загублених ЛеоКарт.

Повідомлялося, що на безготівкових маршрутах контролери виловили 346 пасажирів-зайців

У ЛКП «Львівавтодор» пояснили, як завалідувати пільгову ЛеоКарт та здійснити безконтактну оплату в автобусах.

 

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів