Ситуації і пригоди (cтор. 3146)

Фото для новини

18:54 25 жовтня 2014 р.

Речник ІАЦ РНБО запевняє, що десантників зі Львова оточено на 32-му блокпосту на Луганщині не повністю (відео)

Спікер Інформаційно-аналітичного центру Ради національної безпеки і оборони Андрій Лисенко заявив у суботу про ситуацію на 32-му блокпосту на Луганщині: «Наші підрозділи повністю забезпечені і водою, і харчуванням, і боєприпасами».

Ситуації

Фото для новини

13:54 25 жовтня 2014 р.

Навколо 32-го блокпосту на Луганщині – близько півтора десятка поранених десантників зі Львова, – журналіст

Військовий кореспондент телеканалу «1+1» Андрій Цаплієнко повідомив у суботу: «Спочатку сепари, начебто, дали «добро» на підвезення води і вивіз тіл, але потім від своїх слів відмовилися. Поля вздовж траси заміновані протитанковими мінами».

Ситуації

Фото для новини

13:00 25 жовтня 2014 р.

На Львівщині загинув унаслідок ДТП ще один водій

Як повідомили в суботу в прес-службі обласного управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій, рятувальникам довелося вивільняти тіло водія із понівеченого у автомобіля.

Ситуації

Фото для новини

12:50 25 жовтня 2014 р.

Біля пам’ятника королю Данилу у Львові знову збиратимуть зі 17.00 до 19.00 допомогу військовим (відео)

Як повідомила громадський діяч і волонтер Любов Возняк, сьогодні, 25 жовтня, на площі Галицькій прийматимуть від небайдужих співгромадян засоби гігієни, вологі серветки, теплі шкарпетки, білі простирадла для маскхалатів і сигарети для Захисників Вітчизни.

Ситуації

Фото для новини

11:58 25 жовтня 2014 р.

Відсьогодні у Львові курсує на маршруті №2 новий тролейбус Т19101 «Електрон»

Як повідомили в суботу «Щоденному Львову» в прес-службі міської ради, тролейбус Т19101 «Електрон» розвиває швидкість 70 км/год, а безпеку його руху забезпечують електронні системи контролю та керування, система ABS, а також зовнішні і внутрішні камери відеоспостереження та дзеркала зовнішнього огляду з електропідігрівом.

Ситуації

Фото для новини

11:15 25 жовтня 2014 р.

50 десантників зі Львова вже 16 днів оточені на 32-му блокпосту на Луганщині (відео)

Волонтер Діана Макарова передає в суботу повідомлення одного зі заблоковоних бійців: «Холодно, хлопці перемерзають. Багато хворих. Втрачаємо сили, я вже ледве набираю номер». Натомість у пресцентрі АТО стверджують: «Об’єкт перебуває під нашим контролем. Морально-психологічний стан особового складу, який несе службу на блокпосту, дозволяє якісно виконувати визначені завдання».

Ситуації

Фото для новини

23:54 24 жовтня 2014 р.

Правоохоронці просять зголоситися очевидців учорашнього ДТП на вулиці Героїв УПА у Львові

Як повідомили в п’ятницю в прес-службі обласного управління ДАІ, невідомий водій, керуючи невстановленим автомобілем, здійснив наїзд на 55-річного чоловіка та поїхав з місця пригоди.

Ситуації

Фото для новини

22:36 24 жовтня 2014 р.

Десантники зі Львова не оточені на 32-му блокпосту, оскільки він має дистанційне прикриття, – РНБОУ (відео)

Речник Інформаційно-аналітичного центру Ради національної безпеки і оборони України Андрій Лисенко пояснив у п’ятницю: «Кожен блокпост має дистанційне укриття. Бійці, які на ньому знаходяться, вони його не бачать, так це прикриття не бачить і їхній супротивник».

Ситуації

Фото для новини

22:32 24 жовтня 2014 р.

Уряд України ухвалив рішення вирівняти грошове забезпечення для всіх військовослужбовців, – Прем’єр

Відповідаючи в п'ятницю на запитання керівника Кабміну, Міністр фінансів Олександр Шлапак повідомив, що на казначейському рахунку є кошти, аби невідкладно відправити ці виплати.

Ситуації

Фото для новини

21:10 24 жовтня 2014 р.

У пресцентрі АТО запевнили, що десантники зі Львова забезпечені на 32-му блокпості всім необхідним (відео)

Родичка військового з 80-ї окремої аеромобільної бригади Ольга Малькович повідомила в п’ятницю: «Операція по визволенню хлопців планується та нічого конкретного ми не почули».

Ситуації

Фото для новини

19:55 24 жовтня 2014 р.

Волонтери стверджують, що бойовики оточили підрозділ 80-ї бригади зі Львова на Луганщині

Благодійна ініціатива «Фонд Оперативної Національної Допомоги Діани Макарової» повідомила в п’ятницю: «Важка техніка та місія ОБСЄ намагались потрапити до 80-ї бригади, але їх теж обстріляли».

Ситуації