Ситуації і пригоди (cтор. 3134)

Фото для новини

10:30 19 листопада 2014 р.

У Львівській міськраді запевняють – для прибирання міста від снігу готові 142 одиниці спецтехніки

Як повідомили в середу «Щоденному Львову» в прес-службі ЛМР, придбано чотири нові піскорозкидувальні машини й заплановано закупити ще вісім одиниць снігоприбиральної техніки.

Ситуації

Фото для новини

10:46 18 листопада 2014 р.

У Львові під час проведення будівельних робіт впав із даху приватного будинку його мешканець

Як повідомили в вівторок «Щоденному Львову» в прес-службі міськради, управління з питань надзвичайних ситуацій та цивільного захисту населення ЛМР просить бути обережними та уважними під час проведення робіт.

Ситуації

Фото для новини

17:50 17 листопада 2014 р.

У Львові нарешті знову відкрили для проїзду вулицю Куліша (відео, оновлено)

Як повідомили в понеділок «Щоденному Львову» в прес-службі ЛМР, нарешті відкрито після ремонту для проїзду вулицю Куліша – хоч там залишилось виконати ще роботи на хідниках.

Ситуації

Фото для новини

15:19 17 листопада 2014 р.

У Львові щодня евакуйовують на арештмайданчик у середньому по дев’ять автомобілів

Як повідомили в понеділок «Щоденному Львову» в прес-службі ЛМР, найчастіше порушення паркування фіксуються в пішохідній зоні центральної частини міста й на вулицях Університетській, Словацького та Січових Стрільців, площах Міцкевича (біля готелю «Жорж») і Галицькій (біля пам’ятника королю Данилу) та проспектах Свободи й Шевченка.

Ситуації

Фото для новини

14:00 17 листопада 2014 р.

«Львівводоканал» облаштовує каналізаційний колектор на вулиці Фабричній

Як повідомили в понеділок «Щоденному Львову» в прес-службі ЛМР, упродовж цього місяця комунальники планують відремонтувати аварійні каналізаційні випуски на вулиці Пасічна, 40-58 та на вулиці Тарнавського, 43.

Ситуації

Фото для новини

12:55 17 листопада 2014 р.

Керівник Львівської ОДА обіцяє ремонт об'їзної дороги Золочева до кінця цього року

Як повідомили в понеділок «Щоденному Львову» в прес-службі облдержадміністрації, т.в.о. її голови Юрій Турянський запевнив: «Незважаючи на відсутність фінансування з держбюджету, за останні три місяці підрядним організаціям області власними ресурсами вдалося виконати роботи з ремонту автодоріг Львівської області на суму більше 18 млн. грн».

Ситуації

Фото для новини

12:17 17 листопада 2014 р.

На Львівщину повернулися з Донбасу на відпочинок два зведені загони правоохоронців (відео)

Як повідомили в понеділок у відділі зв’язків із громадськістю обласного управління МВС, бійці розповіли, що з приходом холодів умови несення служби у зоні АТО значно погіршились.

Ситуації

Фото для новини

12:00 17 листопада 2014 р.

На Львівщині триває боротьба з горінням торфу

Як повідомили в понеділок у прес-службі обласного управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій, о ліквідації пожежі залучили близько 60 вогнеборців.

Ситуації

Фото для новини

10:15 17 листопада 2014 р.

Львів’ян закликають допомогти безпритульним

Як повідомили в понеділок «Щоденному Львову» в прес-службі ЛМР, Центр обліку та нічного перебування бездомних осіб просить благодійників забезпечити бездомних теплим та чистим місцем для ночівлі, гарячим харчуванням та теплим чистим одягом.

Ситуації