На Львівській залізниці введено особливий режим охорони праці

21:45 5 квітня 2016 р.

Фото до новини


Фото: swrailway.gov.ua

Зважаючи на збільшення кількості випадків травмування залізничників на робочому місці, в усіх підрозділах і підприємствах регіональної філії «Львівська залізниця» ПАТ «Укрзалізниця» оголосили особливі умови контролю за станом охорони праці.

Як зазначено у розпорядженні виконувача обов’язки керівника Львівської магістралі Івана Груника, впродовж трьох днів для усіх працівників проведуть позапланові інструктажі з охорони праці, звертаючи особливу увагу на необхідність дотримання трудової та виробничої дисципліни, а також обставини, за яких сталися останні випадки травматизму залізничників.

Додаткові заходи триватимуть упродовж квітня. Відтак, керівники та спеціалісти з охорони праці удвічі збільшать, порівняно із звичним графіком, кількість перевірок дотримання норм охорони праці у підрозділах та вестимуть посилений контроль за дотриманням правил внутрішнього розпорядку і технології виконання робіт. 

Для тих, хто працюють безпосередньо на колії, проведуть позачергові технічні заняття та приймання заліків із вимог безпеки праці під час робіт на залізничному полотні. Окрім того, особливу увагу приділятимуть виконанню системи інформації «Людина на колії», коли машиністи локомотивів чи моторвагонного рухомого складу повідомляють про виявлені порушення, як то ходіння по коліях чи перехід колії у невстановлених місцях сторонніми особами, а також дотримання правил безпеки залізничниками, які працюють на колії.

Від початку 2016 року на Львівській магістралі трапилися чотири випадки травматизму на виробництві, внаслідок яких зазнали травм п’ятеро працівників, четверо з них – загинули. У першому кварталі минулого, 2015 року, зафіксували один випадок виробничого травматизму.

Про це повідомили сьогодні, 5 квітня, в прес-центрі Львівської залізниці.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів