Піротехніки знищили на Львівщині шість артснарядів

11:22 5 квітня 2016 р.

Фото до новини


Фото: зі сторінки Львівського обласного управління ДСНС в інтернет-мережі «Facebook»

В обласному управлінні ДСНС застерігають: «У жодному разі не рухати підозрілі знахідки. Вони можуть вибухнути».

«4 квітня фахівці піротехнічної групи 2-го спеціального центру швидкого реагування ДСНС України вилучили та знищили шість артилерійських снарядів часів Другої світової війни», – повідомили сьогодні, 5 квітня, в прес-службі Львівського обласного управління ДСНС, де також розповіли подробиці:

«Артснаряд 75-міліметрового калібру виявили під час прогулянки поблизу лісу на відстані 300 метрів від житлових будинків у селі Підгайці в Пустомитівському районі. А у Львові виявили 85-міліметровий артилерійський снаряд часів Другої світової війни під час проведення земляних робіт на відстані 20 метрів від житлового будинку №12 на вулиці Науковій.

У селі Гончарівка в Золочівському районі виявили чотири предмети, ззовні схожі на артилерійські снаряди часів Другої світової війни, на відстані 20 метрів від житлових будинків. Усі знайдені боєприпаси вилучено та знищено у встановленому порядку.

Львівське обласне управління ДСНС України застерігає мешканців у жодному разі не рухати підозрілі знахідки. Вони можуть вибухнути, що призведе до Вашого травмування. У разі виявлення боєприпасу чи іншого підозрілого предмету негайно телефонуйте до Служби порятунку за номером 101!».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів