Ситуації і пригоди (cтор. 3131)

Фото для новини

18:25 24 листопада 2014 р.

26 листопада на Личаківському кладовищі у Львові поховають двох полеглих Андріїв – Юргу й Лучечка

Як повідомили в понеділок «Щоденному Львову» в прес-службі ЛМР, у середу о 12.30 відбудеться похорон добровольця батальйону «ОУН» , а о 13.30 – воїна 24-ї окремої механізованої бригади.

Ситуації

Фото для новини

17:50 24 листопада 2014 р.

На Львівщині загинули внаслідок ДТП двоє пішоходів

У прес-службі обласного управління ДАІ повідомили в понеділок, що в Радехові під колесами «Volkswagen Touareg» загинула 76-річна жінка, а в Миколаївському мешканець Закарпаття, скоїв наїзд на місцевого жителя, який помер від тілесних ушкоджень на місці.

Ситуації

Фото для новини

17:23 24 листопада 2014 р.

Ремонт вулиці Широкої у Львові обіцяють завершити через два тижні (відео)

Як повідомили в понеділок «Щоденному Львову» в прес-службі ЛМР, внутріквартальну дорогу в Залізничному районі замощують плиткою, оскільки термін її експлуатації є вдвічі більший, ніж асфальту.

Ситуації

Фото для новини

14:00 24 листопада 2014 р.

Волонтери передали військовослужбовцям 80-ї й 24-ї бригад на передовій УАЗ та іншу допомогу від львів’ян

Активіст Громадського сектора Луганська й організатор та координатор допомоги українським військовим на східних теренах нашої країни Сергій Глотов повідомив у понеділок, що нашим землякам доставили також продукти, засоби гігієни й різні приємні подарунки.

Ситуації

Фото для новини

13:10 24 листопада 2014 р.

У Львові цього року стягнули з розміщувачів рекламних оголошень у недозволених місцях майже 20 тисяч грн

Як повідомили в понеділок «Щоденному Львову» в прес-службі ЛМР, з початку 2014 року працівники відділу нагляду за станом благоустрою КП «Адміністративно-технічне управління» склали 81 протокол за фактом несанкціонованого розклеювання рекламних оголошень.

Ситуації

Фото для новини

10:24 24 листопада 2014 р.

На автодорозі «Київ-Чоп» загинули внаслідок ДТП львів’янин і водії з Дніпропетровська й Рівненщини

Як повідомили в понеділок у відділі зв’язків із громадськістю обласного управління МВС, на об’їзній селища міського типу Новий Яричів трапилася дорожня-транспортна подія.

Ситуації

Фото для новини

10:12 24 листопада 2014 р.

У Львові спростили звільнення учасників АТО й членів їх сімей від сплати за послуги з утримання житла

Як повідомили в понеділок «Щоденному Львову» в прес-службі міської ради, виконкомом ЛМР прийнято зміни до Положення про порядок звільнення цих осіб від сплати за послуги з утримання будинків та прибудинкових територій незалежно від форми власності житлового фонду.

Ситуації

Фото для новини

18:46 23 листопада 2014 р.

Волонтери передали допомогу львів’ян воїнам 1-ї чернігівської гвардійської танкової бригади

Активіст Громадського сектора Луганська й організатор та координатор допомоги українським військовим на східних теренах нашої країни Сергій Глотов повідомив у неділю, що танкістам доставили продукти, засоби гігієни, теплі речі й багато іншого.

Ситуації

Фото для новини

14:05 23 листопада 2014 р.

Волонтери закликають допомогти їм на головній пошті Львова відправляти допомогу воїнам на передовій

Громадський активіст і волонтер спільноти «Допоможи фронту» Любов Возняк повідомила в неділю: «Дорогі бджілки, а чи не охота вам завтра злетітись усім до нас на склад на головну пошту, щоб трішки попрацювати?».

Ситуації

Фото для новини

22:38 22 листопада 2014 р.

На Львівщині загинули внаслідок ДТП троє людей

Як повідомили в суботу в прес-службі обласного управління ДАІ, сьогодні, 22 листопада, на автодорозі «Київ-Чоп» загинули водій легковика «Opel», керманич іномарки «Citroen» та його 50-річна дружина, яка була пасажиром цього авто.

Ситуації

Фото для новини

21:30 22 листопада 2014 р.

У Львові по-літньому вбрані дівчата збирали гроші фронтовикам на передовій

Сьогодні кілька панянок із волонтерської мережі «Вільні люди» гуляли в літніх суконках центральними вулицями Львова, привертаючи у такий спосіб увагу городян до некомфортних умов, в котрих пізньої осені перебувають учасники АТО.

Ситуації

Фото для новини

12:15 22 листопада 2014 р.

Десантники 80-ї аеромобільної бригади подякували учням львівської школи №85 за допомогу

Волонтер спільноти «Допоможи фронту» Ігор Мазепа повідомив у суботу: «Віталік (солдат-гранатометник) і Віктор (розвідник), 80-ка, учасники АТО в боях під луганським аеропортом, відвідали школу №85 на вулиці Василя Симоненка й подякували дітям за допомогу для солдатів, за теплі речі, сухофрукти, продукти».

Ситуації

Фото для новини

15:35 21 листопада 2014 р.

У будівлі Франківської районної адміністрації Львова також не знайшли нічого вибухонебезпечного

Як повідомили в п'ятницю у відділі зв’язків із громадськістю обласного управління МВС, це вже 97 повідомлення, яке надійшло до правоохоронців про неправдиве замінування тих чи інших об’єктів у Львові та області.

Ситуації