Негода знеструмила вчора 19 населених пунктів Львівщини (відео)

12:05 8 квітня 2016 р.

Фото до новини


Фото: news.pn

7 квітня внаслідок негоди були знеструмлені лінія електропередачі напругою 6-10 кВ повністю та три частково у Жовківському, Сокальському, Перемишлянському, Дрогобицькому та Самбірському районах.

 «Через погіршення погодних умов вчора у Львівській області було знеструмлено 35 населених пунктів у чотирьох районах регіону, працівники обленерго поступово відновлюють електропостачання», – повідомила сьогодні, 8 квітня, кореспондент телеканалу «112 Україна» в його ефірі.

Вона також розповіла: «Від негоди вчора постраждало чотири райони. Енергетики вже відновили електропостачання Стрийського району, зараз на черзі Жовківський та Сокальський район. Найбільше постраждав Перемишлянський район, де без світла залишилось 18 сіл. Також вчора 14 аварійно-відновлюваних бригад Львівобленерго почали ліквідовувати ці пошкодження».

Кореспондент також зауважив: «Негодою було також пошкоджено електростанції селищ у трьох районах області – Стрийському, Перемишлянському та Жидачівському». 

Про це повідомили сьогодні, 8 квітня, на телеканалі «112 Україна». Натомість у прес-службі ПАТ «Львівобленерго» розповіли в п’ятницю:

«Вчора станом на 16:44 працівники ПАТ «Львівобленерго» відновили електропостачання населених пунктів, які були знеструмлені внаслідок стихії. Проте сьогодні вночі на Львівщині знову вирували грози і призвели до нових відключень.

Станом на 08:00 внаслідок негоди знеструмлені лінія електропередачі напругою 6-10 кВ повністю та три частково, 14 населених пунктів повністю та п’ять частково у Жовківському, Сокальському, Перемишлянському, Дрогобицькому та Самбірському районах.     Працівники ПАТ «Львівобленерго» продовжують ліквідацію наслідків негоди.

Сьогодні впродовж дня синоптики прогнозують на Львівщині грози, місцями сильні зливи, град, пориви південно-східного вітру та шквали 15-20 метрів за секунду. Тож ще раз нагадуємо правила безпеки: не наближайтеся до місця обриву проводу лінії електропередачі на відстань менше восьми метрів — це смертельно небезпечно;  

організуйте охорону місця обриву проводу до приїзду оперативно-виїзної бригади ПАТ «Львівобленерго»; терміново зателефонуйте на номер 0-800-50-15-68 і повідомте про ситуацію. Телефон працює цілодобово, дзвінки безкоштовні».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів