Ситуації і пригоди (cтор. 3123)

Фото для новини

10:22 8 грудня 2014 р.

У Львові впродовж «Тижня святого Миколая» збиратимуть воїнам апельсини, мандарини, гранати й цукерки

Громадська ініціатива «Допоможи фронту» повідомила: «Наступний тиждень оголошуємо «Тижнем святого Миколая»! Дуже просимо приносити до пам’ятника королю Данилу апельсини, мандарини, гранати, цукерки».

Ситуації

Фото для новини

15:56 7 грудня 2014 р.

Рятувальники попереджають про ожеледицю, туман і мокрий сніг на дорогах Львівщини

У прес-службі обласного управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій просять у неділю водіїв і пішоходів з не забувати, що під час складних погодних умов потрібно бути зосередженими, уважними та обережними.

Ситуації

Фото для новини

12:20 7 грудня 2014 р.

У Львові пожежники врятували літню жінку (відео)

Як повідомили в неділю в прес-службі обласного управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій, вогнеборці за лічені хвилини прибули на місце події та приступили до ліквідації займання.

Ситуації

Фото для новини

17:42 6 грудня 2014 р.

Бійці 92-ї бригади з Харківщини змінили львівських десантників на ріці Сіверський Донець (відео)

Єдиний вцілілий міст через Сіверський Донець, який знаходиться в районі міста Щастя та частина правого берега цієї ріки, знаходиться під контролем бійців 92-ї механізованої бригади.

Ситуації

Фото для новини

13:11 6 грудня 2014 р.

В Україні необхідно проводити наступну хвилю часткової мобілізації, – Міноборони (відео)

Керівник військового відомства Степан Полторак заявив у суботу: «Мобілізація потрібна, тому що треба міняти хлопців, які вже півроку знаходяться на фронті».

Ситуації

Фото для новини

20:00 5 грудня 2014 р.

У Городку на Львівщині загинула внаслідок зсуву ґрунту людина

Як повідомили в п'ятницю в прес-службі обласного управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій, під час Подія проведення земляних робіт при влаштуванні котловану сталася трагедія.

Ситуації

Фото для новини

18:44 5 грудня 2014 р.

У Львові обіцяють відкрити наступного тижня вулицю Польову

Як повідомили в п'ятницю «Щоденному Львову» в прес-службі ЛМР, наступного тижня відкриють для проїзду відремонтовану вулицю Польову на ділянці від Старознесенської до залізничного переїзду.

Ситуації

Фото для новини

18:10 5 грудня 2014 р.

Виконавчий комітет ЛМР затвердив «Положення про регламентований в’їзд у пішохідну зону» Львова

Як повідомили в п'ятницю «Щоденному Львову» в прес-службі міської ради ЛМР, сьогодні, 5 грудня, її виконавчий комітет затвердив Положення про регламентований в’їзд транспортних засобів у пішохідну зону центральної частини м. Львова, обмеженої проспектом Свободи, площами Торговою, Данила Галицького й Міцкевича та вулицями Підвальною й Валовою.

Ситуації

Фото для новини

16:55 5 грудня 2014 р.

Головний міліціонер Львівщини просить допомоги громадськості у відновленні знищеного в «Ніч Гніву»

Як повідомили в п'ятницю у відділі зв’язків із громадськістю обласного управління МВС, його начальник Дмитро Загарія заявив сьогодні: «Я думаю, великої корупції тут не буде, якщо громадськість підтримає нас і ми разом якось вирішимо питання фінансування ремонту райвідділу».

Ситуації