Ситуації і пригоди (cтор. 3121)

Фото для новини

22:10 10 грудня 2014 р.

Дрогобицькі рятувальники передали львівським десантникам теплі речі й продукти харчування

Як повідомили в середу в Державній службі України з надзвичайних ситуацій, співробітники 2-го Спеціального центру швидкого реагування ДСНС зібрали й доставили бійцям 80-ї окремої аеромобільної бригади гуманітарну допомогу.

Ситуації

Фото для новини

20:23 10 грудня 2014 р.

Олег Мацех погодився стати директором ЛКП «Лев». Але остаточне рішення за міським головою і міськрадою Львова (відео)

Про це сьогодні, 10 грудня, громадський активіст Олег Мацех повідомив в ефірі громадського мовлення Львівського прес-клубу (Прес-клуб-ГІТ) під час розмови на тему «Як буде реформована система поводження з бездомними тваринами. Пілотний проект у Львові».

Ситуації

Фото для новини

19:14 10 грудня 2014 р.

Орієнтовно після обіду в п'ятницю до Львова повернуться більше 300 десантників 80-ї бригади, – Міноборони

Керівник регіонального медіа-центру Міноборони Олександр Поронюк повідомив у середу: «Більше 300 військовослужбовців прибудуть до місця постійної дислокації до Львова, де матимуть змогу два тижні відпочити, а після того продовжити виконання завдань за призначення наразі у пункті постійної дислокації».

Ситуації

Фото для новини

17:52 10 грудня 2014 р.

Польські пожежники подарували своїм львівським колегам спеціальне аварійно-рятувальне обладнання

Як повідомили в середу в прес-службі обласного управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій, львівські рятувальники отримали від польських колег у рамках міжнародної співпраці спеціальне аварійно-рятувальне обладнання.

Ситуації

Фото для новини

14:58 10 грудня 2014 р.

Волонтери доставили бійцям 34-го блокпосту зібране ними біля пам’ятника королю Данилу у Львові

Як повідомили в середу в громадській ініціативі «Допоможи фронту», захисники України отримали інструменти, лампи, каремати, тактичні окуляри, коліматорні приціли теплі одяг, взуття, рукавиці, сухе пальне, вологі серветки й сигарети.

Ситуації

Фото для новини

14:41 10 грудня 2014 р.

Тележурналісти закликають допомогти в лікуванні львівського десантника Андрія Усача (відео)

Боєць 80-ї Львівської аеромобільної бригади з Рівненщини переніс не одну операцію, попереду у нього – лікування, протезування ноги та зубів і реабілітація.

Ситуації

Фото для новини

12:56 10 грудня 2014 р.

При Львівській ОДА обіцяють створити робочі групи щодо виділення земельних ділянок учасникам АТО

Як повідомили в середу «Щоденному Львову» в прес-службі облдержадміністрації, 10 грудня у ній відбулась нарада щодо виділення земельних ділянок учасникам АТО для індивідуального житлового будівництва.

Ситуації

Фото для новини

19:12 9 грудня 2014 р.

На Львівщині триває підготовка 44-ї артилерійської бригади

У прес-службі Міноборони повідомили у вівторок, що на базі Міжнародного центру миротворчості та безпеки Академії Сухопутних військ імені гетьмана Петра Сагайдачного триває бойове злагодження підрозділів новоствореної 44-ї окремої артилерійської бригади.

Ситуації