У Львівському обласному військкоматі триває відбір кандидатів у контрактники

15:15 20 квітня 2016 р.

Фото до новини


Фото: прес-служба Львівської облдержадміністрації

На контрактну військову службу запрошують громадян України віком від 18 до 60 років.

У Львівській області триває відбір кандидатів – громадян України призовного віку, на військову службу за контрактом. Про це повідомляє Львівський обласний військовий комісаріат», – поінформували сьогодні, 20 квітня, в прес-службі обласної державної адміністрації, де також розповіли подробиці:

«На контрактну службу запрошують осіб віком від 18 до 60 років, які пройшли професійно-психологічний відбір, мають відповідну фізичну підготовку, визнані військово-лікарськими комісіями придатними за станом здоров’я та не мали судимості. Слід зазначити, що громадяни, прийняті на військову службу за контрактом, отримують стабільне грошове забезпечення – від 7000 гривень до 10000 гривень на місяць.

Військовослужбовцям, які перебувають в зоні проведення АТО, передбачають додаткове преміювання: на першій лінії – три мінімальних заробітні плати, в тилу – одну мінімальну заробітну плату та підчас загострення ситуації в розмірі семи мінімальних заробітних плат. Кандидати на військову службу можуть обрати військову спеціальність та посаду, перелік яких щомісячно оновлюється на підставі заявок з військових частин. 

Серед переваг військової служби за контрактом також є повноцінне речове та продовольче забезпечення, право користуватися безоплатним медичним забезпеченням, можливість безкоштовного навчання в навчальних закладах, перспектива на отримання житла. Усіх бажаючих просять звертатись у військкомат за місцем реєстрації або Львівський обласний військовий комісаріат на вулиці ІванаФранка, 25 (телефон: (032) 260-26-44

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів