У Львові присягнули 123 патрульних

19:55 20 квітня 2016 р.

Фото до новини


Фото: зі сторінки Патрульної поліції Львова в інтернет-мережі «Facebook»

Зокрема лави Патрульної поліції Львова поповнили дев’ять учасників бойових дій і два майстри спорту.

«У Львові побільшало патрульних. Урочисту присягу на вірність українському народові прийняло ще 123 охоронці правопорядку», – повідомили сьогодні, 20 квітня, првоохоронці, які також розповіли подробиці:

«На вулиці Львова додатково вийдуть 123 нових патрульних поліцейських, відтак до охорони правопорядку у місті буде залучено 767 патрульних. Впродовж дев’яти тижнів вони проходили курси первинної підготовки працівників на базі Львівського державного університету внутрішніх справ, де їх навчали одні з кращих тренерів України.

Слухачі отримали навики тактичної підготовки та користування зброєю, а також отримали необхідні теоретичні знання. Серед нових поліцейських Львова – дев’ять учасників бойових дій.

Майже 90% новобранців мають вищу освіту – це професійні перекладачі, юристи, інженери, програмісти, журналісти, медики, фінансисти та багато інших спеціалістів у різних галузях. Також лави Патрульної поліції Львова поповнить два майстри спорту й один кандидат у майстри спорту.

В оновленні правоохоронної системи виявили бажання взяти участь 13 працівників органів внутрішніх справ (10,5% від загальної кількості слухачів курсів первинної професійної підготовки). Серед 123 новобранців – 28 жінок. Вони нарівні з чоловіками здолали усі труднощі напруженого щоденного навчання.

На урочистостях з нагоди присяги на вірність українському народові був присутній заступник голови Національної поліції – керівник патрульної поліції, підполковник поліції Олександр Фацевич. Він подякував батькам за таких синів та дочок і зазначив: «Будьте патріотами своєї держави, любіть свій народ та свою землю. І ніколи цю любов не поміняйте на будь- які майнові чи інші корисливі інтереси. Я бажаю Вам успіхів». 

Уже завтра 31 новоспечений патрульний вийде на першу свою зміну і охоронятиме місто пліч-о-пліч з досвідченими колегами».

Про це повідомили сьогодні, 20 квітня, на сторінці Патрульної поліції Львовав інтернет-мережі «Facebook», де також опублікували відеорепортаж з урочистості.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів