Ситуації і пригоди (cтор. 3117)

Фото для новини

09:36 16 грудня 2014 р.

На площі Петрушевича у Львові випав з вікна четвертого поверху й загинув 40-45-річний чоловік

Голова виконкому громадської організації «Варта-1» Ігор Зінкевич повідомив у вівторок: «На площі Петрушевича викинули або викинувся чоловік з вікна четвертого поверху, на місці події швидка і міліція. Летальний випадок – зламана шия».

Ситуації

Фото для новини

09:22 16 грудня 2014 р.

У селі Запитів під Львовом загинула внаслідок пожежі в дерев’яному будинку його власниця

Як повідомили у вівторок у прес-службі облдержадміністрації, під час гасіння пожежі в дерев’яному житловому будинку в селі Запитів Кам’янка-Бузького району виявлено тіло власниці будівлі, 1935 року народження.

Ситуації

Фото для новини

20:50 15 грудня 2014 р.

У зв’язку з потеплінням об’єкти теплопостачання «Львівтеплоенерго» працюють в економному режимі

Як повідомили в понеділок «Щоденному Львову» в прес-службі ЛМР, «для економії коштів споживачів та у зв’язку з потеплінням, об’єкти теплопостачання працюють в економному режимі».

Ситуації

Фото для новини

19:10 15 грудня 2014 р.

На Львівщині загинув унаслідок ДТП водій легковика

Як повідомили в понеділок в прес-службі обласного управління ДАІ, в Старосамбірському районі керманич автомобіля «Аudi А-6» не обрав безпечної швидкості руху та в’їхав у дерев’яну огорожу.

Ситуації

Фото для новини

17:55 15 грудня 2014 р.

Волонтери доставили допомогу, зібрану львів’янами, на блокпости в Луганській області

Активіст Громадського сектора Луганська й організатор та координатор допомоги українським військовим на східних теренах нашої країни Сергій Глотов повідомив у понеділок, що воїнам передали продукти, теплі речі, дуже багато подарунків від дітей з різних дитячих садочків Львова, печиво, сухофрукти, крупи, консерви і багато, багато іншого.

Ситуації

Фото для новини

17:00 15 грудня 2014 р.

У зону бойових дій на Донбасі вирушив зведений загін правоохоронців Львівщини

Як повідомили в понеділок у відділі зв’язків із громадськістю обласного управління МВС, 64 міліціонерів Львівщини замінять своїх колег, котрі несуть службу на сході України.

Ситуації

Фото для новини

15:38 15 грудня 2014 р.

Завтра у Львові прощатимуться з полеглим молодшим сержантом 24-ї Залізної бригади Тарасом Стельмахом

Як повідомили в понеділок «Щоденному Львову» в прес-службі ЛМР, завтра на Личаківському кладовищі на полі почесних поховань №76 буде поховано Тараса Стельмаха, який загинув в зоні АТО, супроводжуючи поранених у санітарній машині.

Ситуації

Фото для новини

15:29 15 грудня 2014 р.

У Львові створюється рух під назвою «Протидія незаконним та свавільним забудовам»

Про це під час прес-конференції на тему "Ситуація довкола процесу, що триває в Сихівському суді про незаконне захоплення горища сином директора департаменту архітектури та містобудування ЛМР Андрія Павліва" у Львівському прес-клубі повідомили члени ГО "Вектор європейського розвитку "ВАРТО".

Ситуації

Фото для новини

12:24 15 грудня 2014 р.

На Львівщині загинув у недобудовавій криниці її власник

Як повідомили в понеділок у прес-службі облдержадміністрації, 14 грудня о 14:50 у селі Калинів Самбірського району впав на власному подвір’ї в недобудовану криницю та загинув власник подвір’я 1971 року народження.

Ситуації

Фото для новини

12:19 15 грудня 2014 р.

У Львові вивільняли водія з понівеченого автомобіля (відео)

Як повідомили в понеділок у прес-службі обласного управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій, унаслідок зіткнення на вулиці Личаківській автівок «ЗАЗ TF699P» і «МАN» травмовано чотирьох людей, двоє з яких – діти.

Ситуації

Фото для новини

12:10 15 грудня 2014 р.

У Львові гасили пожежу на вулиці Виговського (відео)

Як повідомили в понеділок у прес-службі обласного управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій, 14 грудня о 12:28 до рятувальників надійшло повідомлення про пожежу в квартирі на четвертому поверсі п’ятиповерхового житлового будинку на вулиці Виговського, 27.

Ситуації

Фото для новини

11:56 15 грудня 2014 р.

На Львівщині загинув унаслідок пожежі в дерев’яному будинку його власник

Як повідомили в понеділок у прес-службах облдержадміністрації та обласного управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій, у селі Купичволя Жовківського району сталася трагедія.

Ситуації