Ситуації і пригоди (cтор. 3116)

Фото для новини

23:23 16 грудня 2014 р.

Курсанта Львівської академії Сухопутних військ Юрія Горбатюка нагороджено орденом «За мужність»

Начальник Академії Сухопутних військ імені гетьмана Петра Сагайдачного генерал-лейтенант Павло Ткачук вручив державну нагороду першокурснику Юрію Горбатюку, який навчається за спеціальністю «Управління діями механізованих підрозділів».

Ситуації

Фото для новини

23:18 16 грудня 2014 р.

Експерти НАТО проаналізували у Львові систему підготовки сержантів Збройних Сил України

Експерти НАТО відвідали у вівторок 16 грудня у Львові Академію Сухопутних військ, щоб оцінити існуючу систему підготовки сержантського і старшинського складу для Збройних сил України.

Ситуації

Фото для новини

18:55 16 грудня 2014 р.

Львівська ОДА скерує планові графіки відімкнень електроенергії на погодження в Міненерговугілля

Як повідомили у вівторок «Щоденному Львову»в прес-службі облдержадміністрації, станом на сьогодні графіки відключень електроенергії вже погодили майже всі райони області, окрім трьох міст Львова, Червонограда та Самбора.

Ситуації

Фото для новини

17:29 16 грудня 2014 р.

На Львівщині отримали власне житло четверо дітей, позбавлених батьківського піклування

Як повідомили у вівторок у прес-службі ЛОДА, сьогодні, 16 грудня, у селі Лавриків Жовківського району урочисто вручили Державні акти права власності на житловий будинок чотирьом дітям, позбавленим батьківського піклування.

Ситуації

Фото для новини

16:48 16 грудня 2014 р.

Часткова четверта хвиля мобілізації необхідна для ротації військових і підвищення рівня підготовки, – Генштаб (відео)

Начальник Генерального штабу, генерал-полковник Віктор Муженко заявив у вівторок: «Є необхідність провести мобілізацію. Часткову мобілізацію, четверту чергу».

Ситуації

Фото для новини

13:44 16 грудня 2014 р.

У Львові обліковано 3349 переселенців з Криму й Донбасу

Як повідомили у вівторок «Щоденному Львову» в прес-службі ЛМР, відділи управління соціального захисту міста вже облікували 3349 осіб, які переміщуються з тимчасово окупованої території України та районів проведення АТО.

Ситуації

Фото для новини

12:52 16 грудня 2014 р.

Львівська ОДА перевірятиме якість обслуговування перевезень пасажирів на автобусних маршрутах

Як повідомили у вівторок «Щоденному Львову» в прес-службі облдержадміністрації, департамент розвитку інфраструктури, дорожнього господарства та паливно-енергетичного комплексу ЛОДА розробив графік перевірок щодо якості обслуговування перевезень пасажирів на автобусних маршрутах загального користування.

Ситуації

Фото для новини

12:18 16 грудня 2014 р.

Щасливими вважають себе 71% опитаних соціологами українців, – дослідження

Як повідомили у вівторок «Щоденному Львову» в Соціологічній групі «Рейтинг», за даними дослідження, проведеного нею, більшість опитаних (71%) вважають себе щасливими (у т.ч. 28% – однозначно щасливими, а 18% – нещасливими, не визначилися – 11%.

Ситуації

Фото для новини

12:10 16 грудня 2014 р.

«Львівобленерго» стверджує, що воно вже «розробило регульовані графіки аварійних відключень»

Як повідомили у вівторок «Щоденному Львову» у відділі корпоративних зв’язків ПАТ «Львівобленерго», «враховуючи напружену соціальну ситуацію, пов’язану із введенням Державним підприємством НЕК «Укренерго» графіків аварійних відключень по Україні і на Львівщині в тому числі, ПАТ «Львівобленерго» спільно з Львівською облдержадміністрацією розробило регульовані графіки аварійних відключень».

Ситуації

Фото для новини

11:08 16 грудня 2014 р.

«Львівобленерго» попередило: «16 грудня вчергове введено в дію графіки аварійних відключень»

Як повідомили у вівторок у відділі корпоративних зв’язків ПАТ «Львівобленерго», «введення в дію графіків аварійних відключень на Львівщині продовжується».

Ситуації

Фото для новини

10:31 16 грудня 2014 р.

Волонтери доставили танкістам на Донеччині допомогу, зібрану львів’янами

Активіст Громадського сектора Луганська й організатор та координатор допомоги українським військовим на східних теренах нашої країни Сергій Глотов повідомив у вівторок, що військовим передано продукти, теплі речі, шкарпетки, солодощі та багато іншого.

Ситуації

Фото для новини

10:18 16 грудня 2014 р.

Сьогодні у Львові прощаються з полеглим на Донбасі молодшим сержантом з Тарасом Стельмахом

Як повідомили у вівторок «Щоденному Львову» в прес-службі ЛМР, сьогодні на Личаківському кладовищі на полі почесних поховань №76 буде поховано Тараса Стельмаха, який загинув в зоні АТО, супроводжуючи поранених у санітарній машині.

Ситуації