Ситуації і пригоди (cтор. 3110)

Фото для новини

21:38 25 грудня 2014 р.

Дев’ятирічний учень львівської школи-інтернату міг розбитися через роль у вертепі, – ЗМІ (відео)

Остап Баб’як завжди боявся залишатися один. А от чи було відкрите в класі вікно, чи дитина сама відчинила – зараз намагаються з'ясувати міліціонери.

Ситуації

Фото для новини

18:12 25 грудня 2014 р.

Завтра у Львові закриють на шість днів для транспорту частину вулиці Глібова

Як повідомили в четвер «Щоденному Львову» в прес-службі ЛМР, для виконання робіт зі заміни каналізаційного випуску з будинку №4 на вулиці Глібова на її частині буде перекрито рух транспортних засобів.

Ситуації

Фото для новини

14:46 25 грудня 2014 р.

Учасникам війни на Донбасі нададуть земельні ділянки в районі вулиці Під Голоском у Львові (оновлено, відео)

Як повідомили в четвер «Щоденному Львову» в прес-службі міської ради, сьогодні сесія ЛМР розглянула проект ухвали «Про надання ЛКП «Рембуд» дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у районі вул. Під Голоском».

Ситуації

Фото для новини

12:58 25 грудня 2014 р.

У Львові пожежники врятували жінку, яка спричинила займання курінням сигарет у ліжку

У прес-службі обласного управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій повідомили в четвер, що рятувальники відреагували на повідомлення про пожежу в дерев’яному житловому будинку на вулиці Загородній.

Ситуації

Фото для новини

10:56 25 грудня 2014 р.

ЛМР нагадує, що салюти, феєрверки й піротехнічні засоби під час масових заходів у Львові заборонені

Як повідомили в четвер «Щоденному Львову» в прес-службі міськради, ЛМР нагадує, що у зв’язку з проведенням антитерористичної операції на Сході України, у результаті якої гинуть українці, та подіями в країні, які загрожують національним інтересам держави та суспільства, у місті заборонено використовувати салюти, феєрверки та піротехнічні засоби під час проведення масових заходів.

Ситуації

Фото для новини

10:25 25 грудня 2014 р.

Правоохоронці Львівщини розпочали проведення профілактичної операції «Канікули»

Як повідомили в четвер у відділ зв’язків із громадськістю обласного управління МВС, у ході проведення загальнодержавних профілактичних заходів під назвою «Канікули», правоохоронці будуть виявляти осіб, котрі втягують підлітків у злочинну діяльність.

Ситуації

Фото для новини

10:08 25 грудня 2014 р.

Львівщина отримала з державного бюджету 23,3 млн. грн на соціальні виплати

Як повідомили в четвер «Щоденному Львову» в прес-службі облдержадміністрації, область отримала 23,3 млн. грн субвенції з державного бюджету на виплату державної допомоги сім’ям з дітьми, малозабезпеченим сім’ям, інвалідам з дитинства, дітям-інвалідам та тимчасової державної допомоги дітям.

Ситуації

Фото для новини

18:15 24 грудня 2014 р.

У Львові триває судова тяганина щодо права власності на історичний особняк на вулиці Кармелюка, 3

Вищий спеціалізований суд України з розгляду цивільних і кримінальних справ виніс ухвалу про відкриття касаційного провадження щодо історичного особняка у центрі та зупинення дії рішення Апеляційного суду Львівської області від 16 жовтня.

Ситуації

Фото для новини

16:27 24 грудня 2014 р.

У держструктурах саботують підтримку армії – волонтер (відео)

Про це в ефірі громадського мовлення Львівського прес-клубу Прес-клуб-ГІТ) під час розмови на тему «Головні проблеми Великої волонтерської війни (ВВВ)» заявив учасник Великої волонтерської війни (ВВВ) Геннадій Хазан.

Ситуації