Ситуації і пригоди (cтор. 3095)

Фото для новини

22:12 23 січня 2015 р.

Повістки з військкоматів вже отримали 62% громадян України, які підлягають мобілізації, – Міноборони (відео)

Заступник начальника департаменту інформаційних технологій Міністерства оборони України Сергій Галушко повідомив у п’ятницю , що, станом на сьогоднішній день 62%% осіб, які підлягають мобілізації, отримали оповіщення про мобілізацію.

Ситуації

Фото для новини

17:45 23 січня 2015 р.

На Львівщині мобілізують близько 5 тисяч чоловіків, – ЛОР

Як повідомив у п’ятницю обласної ради Олександр Ганущин, під час проведення четвертої хвилі часткової мобілізаці від Львівської області на фронт відправиться близько 5 тисяч військовозобов`язних.

Ситуації

Фото для новини

10:00 23 січня 2015 р.

Соціальні працівники Львова вже облікували 3,9 тисячі переселенців зі сходу України

Як повідомили в п’ятницю «Щоденному Львову» в прес-службі ЛМР, відділи управління соціального захисту міста вже облікували 3,9 тисячі осіб, які переміщуються з тимчасово окупованої території України та районів проведення АТО.

Ситуації

Фото для новини

18:18 22 січня 2015 р.

«Концерн Електрон» придбав обмундирування, взуття й пальне для бійців батальйону «Львів»

Як повідомили в четвер у відділі зв’язків із громадськістю обласного управління МВС, з міста Дебальцеве після трьох місяців бойових дій повернулися в рамках планової ротації бійці третьої роти батальйону патрульної служби міліції особливого призначення «Львів».

Ситуації

Фото для новини

17:55 22 січня 2015 р.

На Львівщину повернулися зі зони бойових дій двоє добровольців-міліціонерів

Як повідомили в четвер у відділі зв’язків із громадськістю обласного управління МВС, на Самбірщину повернулися дільничний інспектор капітан міліції Ігор Ванівський та помічник дільничного інспектора старший сержант міліції Богдан Наконечний, в порядку ротації.

Ситуації

Фото для новини

17:42 22 січня 2015 р.

Волонтери вкотре передали на передову допомогу львів’ян, харків’ян і церковної громади в Італії

Організатор та координатор допомоги українським військовим на східних теренах нашої країни Сергій Глотов повідомив у четвер про те, як і що доставили фронтовикам.

Ситуації

Фото для новини

17:10 22 січня 2015 р.

«Львівтеплоенерго» запевняє, що регулює подачу опалення відповідно до погодних умов

Як повідомили в четвер «Щоденному Львову» в прес-службі ЛМР, їй розповіли в ЛМКП «Львівтеплоенерго», що температура подачі теплоносія регулюється відповідно до температури зовнішнього середовища.

Ситуації

Фото для новини

16:00 22 січня 2015 р.

У Львові зі 17.00 до 19.00 біля пам’ятника королю Данилу – збір необхідного розвідникам 80-ї бригади (+відео)

Волонтер громадської ініціативи «Допоможи фронту» Любов Возняк повідомила, що десантники 80-ї бригади дуже просили батарейки, вогнегасники й вологі серветки.

Ситуації

Фото для новини

11:34 22 січня 2015 р.

Львівщина отримала на виплату державних допомог 18,4 млн. грн

Як повідомили в четвер «Щоденному Львову» в прес-службі ЛОДА, наша область отримала 18,4 млн. грн субвенції з державного бюджету на виплату державної допомоги сім’ям з дітьми, малозабезпеченим сім’ям, інвалідам з дитинства, дітям-інвалідам, тимчасової державної допомоги дітям та допомоги по догляду за інвалідами І чи ІІ групи внаслідок психічного розладу.

Ситуації

Фото для новини

09:20 22 січня 2015 р.

На об’їздній дорозі Львова загинув унаслідок зіткнення вантажівки й легковика його водій

Як повідомили в четвер у прес-службі облдержадміністрації, 21 січня о 16:40 на автодорозі Київ-Чоп поблизу села Соснівка Пустомитівського району (об’їздна дорога Львова) сталося зіткнення вантажного автомобіля «Рено-Преміум» і легкового – «ВАЗ- 2106».

Ситуації