Ситуації і пригоди (cтор. 3083)

Фото для новини

11:00 28 січня 2015 р.

Волонтери придбали українським артилеристам біноклі за кошти, зібрані у Львові та Італії

Організатор та координатор допомоги українським військовим на східних теренах нашої країни Сергій Глотов повідомив у середу: «Закупили чотири біноклі з далекомірної шкалою. Найближчими днями вони будуть передані військовим – артилеристам».

Ситуації

Фото для новини

09:32 28 січня 2015 р.

У навчальних закладах Львова – посилені заходи безпеки, – ЛМР

Як запевнили в середу «Щоденний Львів» у прес-службі міськради, доступ сторонніх людей у навчальні заклади міста, а особливо – до приміщень, де перебувають діти, було обмежено з 1 вересня 2014 року.

Ситуації

Фото для новини

20:24 27 січня 2015 р.

Львівський завод повернув армії ще кількадесят відремонтованих танків (оновлено)

Як повідомили у вівторок у прес-службі Мінстерства оборони, днями один із танкових підрозділів Збройних Сил України поповнився кількома десятками танків, відремонтованих та покращених майстрами Львівського бронетанкового заводу.

Ситуації

Фото для новини

18:36 27 січня 2015 р.

На в'їздах до Львова встановлено блокпости (відео)

У відділі зв’язків із громадськістю обласного управління МВС повідомили у вівторок: «На під’їздах до меж Львівської області та міста Львова виставлено одинадцять стаціонарних постів, на яких працівники міліції здійснюють нагляд за дорожнім рухом, а також виявляють фaкти нeзaкoннoгo перевезення зброї, боєприпасів, вибухівки та інших небезпечних речовин і предметів».

Ситуації

Фото для новини

18:14 27 січня 2015 р.

Правоохоронців Львівщини переведено на посилений варіант несення служби (відео)

У відділі зв’язків із громадськістю обласного управління МВС повідомили у вівторок: «На виконання рішення координаційної ради під головуванням Прем’єр-міністра України Арсенія Яценюка та Секретатя РНБО України Олександра Турчинова, наказом по ГУМВС України у Львівській області з 25 січня і до особливого розпорядження особовий склад ОВС Львівщини переведено на посилений варіант несення служби».

Ситуації

Фото для новини

10:22 27 січня 2015 р.

Львів’яни зможуть спостерігати пересування маршрутних автобусів в Інтернеті

Як повідомили у вівторок «Щоденному Львову» в прес-службі ЛМР, інженер ЛКП «Львівавтодор» Ігор Могила запевнив, що всі технічні можливості для виведення інформації про пересування маршрутних автобусів в Інтернет вже є.

Ситуації

Фото для новини

09:39 27 січня 2015 р.

На Львівщині витягнули з ріки Тисмениці тіло 85-річної жінки

Як повідомили у вівторок в прес-службі облдержадміністрації, 26 січня близько 15:00 у селі Раневичі місцевим жителем виявлено у ріці Тисмениці труп місцевої жительки 1929 року народження, яка, за попередньою інформацією, 18 січня вийшла з дому та не повернулася.

Ситуації

Фото для новини

09:30 27 січня 2015 р.

Роботи з відновлення другої колії на виїзді зі станції Лавочне на Львівщині тривають

Як запевнили у вівторок у прес-службі облдержадміністрації, під час проведення аварійних робіт на виїзді зі станції Лавочне періодично (по мірі накопичення) здійснюється пропуск пасажирських потягів вбік станцій Львів та Чоп.

Ситуації

Фото для новини

00:00 27 січня 2015 р.

Волонтери вкотре передали бійцям на передовій допомогу, зібрану львів’янами й харків’янами

Організатор та координатор допомоги українським військовим на східних теренах нашої країни Сергій Глотов повідомив у понеділок про те, що й кому доставили днями волонтери.

Ситуації

Фото для новини

23:33 26 січня 2015 р.

Львів’ян закликають долучатися до патрулювання міста – з метою уникнення терактів і диверсій

ГФ «Рабів до раю не пускають» і ГО «Автосотня» закликають громадян міста на спільне патрулювання з метою уникнення терористичних актів і диверсійних дій.

Ситуації

Фото для новини

22:45 26 січня 2015 р.

У Львові й Червонограді вогнеборці рятували жінок

Як повідомили в понеділок у прес-службі обласного управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій, у Львові вогнеборці врятували жінку під час пожежі, а в Червонограді – від самогубства.

Ситуації

Фото для новини

20:48 26 січня 2015 р.

Виконком Львівської міськради затвердив мережу стоянок таксі (перелік)

Як повідомили в понеділок «Щоденному Львову» в прес-службі ЛМР, рішенням її виконавчого комітету сьогодні, 26 січня, погоджено мережу стоянок таксі, яка охоплює 93 адреси в усіх шести районах міста

Ситуації