Ситуації і пригоди (cтор. 3080)

Фото для новини

11:20 2 лютого 2015 р.

На вулиці Скрипника у Львові рятувальникам довелося збирати ртуть із розбитого термометра

Як повідомили в понеділок в обласному управлінні Державної служби України з надзвичайних ситуацій, 1 лютого о 12:55 до рятувальників надійшло повідомлення, що в квартирі на вулиці Скрипника, 10 у Львові розбився ртутний термометр.

Ситуації

Фото для новини

10:18 2 лютого 2015 р.

У ДТП на Дніпропетровщині загинув співак Кузьма Скрябін зі Самбора на Львівщині (+відео)

Як повідомили в понеділок у прес-службі ДАІ, за попередніми даними, близько 8.20 біля села Лозуватка в Криворізькому районі Дніпропетровщини сталося зіткнення позашляховика й вантажівки.

Ситуації

Фото для новини

09:00 2 лютого 2015 р.

Сьогодні без електроенергії – низка вулиць у Львові, Винниках, Рудному й Брюховичах

У понеділок струм вимкнуто у Львові на вулицях Ожиновій, Бузиновій, Раппопорта, Травистій, Металістів, Гнатевича, Новознесенській, Білинського, Шатківського й Тракті Глинянському. Частково без світла лишаться вулиці Стрийська, Рубчака та Володимира Великого.

Ситуації

Фото для новини

17:12 1 лютого 2015 р.

Львівські рятувальники нагадують про заходи безпеки при виявленні боєприпасів

Як повідомили в неділю в прес-службі обласного управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій, цього року на Львівщині виявлено 18 вибухонебезпечних предметів.

Ситуації

Фото для новини

13:34 1 лютого 2015 р.

Мобілізовані відновлюють бойові навички в центрі Академії Сухопутних військ на Львівщині

У сьогоднішніх «Зведених даних» Інформаційно-аналітичного центру Ради національної безпеки і оборони повідомляється: «Днями до 184-го навчального центру Академії сухопутних військ імені гетьмана Петра Сагайдачного прибули декілька сотень мобілізованих громадян».

Ситуації

Фото для новини

12:44 1 лютого 2015 р.

Голова ЛОДА запевняє: «Львівщина подає приклад іншим областям у питаннях мобілізації»

Як повідомили «Щоденному Львову» в прес-службі облдержадміністрації, голова ЛОДА Олег Синютка стверджує: «Львівська область є позитивним прикладом проведення четвертої хвилі мобілізації і готовності наших бійців до виконання свого обов’язку».

Ситуації

Фото для новини

13:58 31 січня 2015 р.

Волонтери передали львівським десантникам подарунки їх земляків

Організатор і координатор допомоги українським військовим на східних теренах нашої країни Сергій Глотов повідомив уночі про те, що доставили військовослужбовцям 80-ї окремої аеромобільної бригади.

Ситуації

Фото для новини

12:56 31 січня 2015 р.

У Львові зі 17.00 до 19.00 збиратимуть бійцям біля пам’ятника королю Данилу калорії й вживані телефони

Як повідомила в суботу активіст громадської ініціативи «Допоможи фронту» Любов Возняк, волонтери прийматимуть у суботу, 31 січня, від небайдужих співгромадян для захисників Вітчизни те, що просили військові – горіхи, родзинки, курагу, шоколад.

Ситуації

Фото для новини

12:22 31 січня 2015 р.

Рятувальники ліквідували пожежу на вулиці Лобачевського у Львові (відео)

Як повідомили в суботу в прес-службі обласного управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій, що сьогодні, 31 січня, о 02:39 до рятувальників надійшло повідомлення про пожежу на горищі прибудови до чотириповерхового житлового будинку.

Ситуації

Фото для новини

12:12 31 січня 2015 р.

Мешканець Львівщини потрапив до реанімації внаслідок вибуху боєприпасу часів ІІ Світової війни

Як повідомили в суботу в прес-службах ЛОДА та обласного управління ДСНС, 30 січня о 18:01 у селі Жуличі Золочівського району стався вибух у старому нежилому глинобитному будинку.

Ситуації