Ситуації і пригоди (cтор. 3079)

Фото для новини

16:30 2 лютого 2015 р.

На Львівщині не поспішає повертатися додому жоден із 9900 переселенців з Донбасу, – ДСНС

Керівник Державної служби України з надзвичайних ситуацій Сергій Бочковський повідомив у понеділок: ««З 9 тисяч 900 осіб, які зараз живуть у Львівській області, і 3 тисяч, які перебувають в Івано-Франківській, що переселилися з південного сходу, жоден не повернувся назад».

Ситуації

Фото для новини

16:18 2 лютого 2015 р.

На Львівщині знайшли в ставку тіло семирічного хлопчика

Як повідомили в понеділок у прес-службі обласного управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій, рятувальники витягнули зі ставка в Сокальський районі тіло семирічного хлопчика.

Ситуації

Фото для новини

15:20 2 лютого 2015 р.

4 лютого на Львівщині увімкнуть електросирени – проводитиметься навчальне оповіщення, – ЛОДА

Як повідомили в понеділок «Щоденному Львову» в прес-службі облдержадміністрації, «з метою перевірки рівня готовності технічного стану територіальної системи централізованого оповіщення, 4 лютого 2015 року в період з 14:40 до 15:00, департамент з питань цивільного захисту Львівської облдержадміністрації буде проводитися навчальне оповіщення населення м.Львова та області за сигналами цивільного захисту».

Ситуації

Фото для новини

11:20 2 лютого 2015 р.

На вулиці Скрипника у Львові рятувальникам довелося збирати ртуть із розбитого термометра

Як повідомили в понеділок в обласному управлінні Державної служби України з надзвичайних ситуацій, 1 лютого о 12:55 до рятувальників надійшло повідомлення, що в квартирі на вулиці Скрипника, 10 у Львові розбився ртутний термометр.

Ситуації

Фото для новини

10:18 2 лютого 2015 р.

У ДТП на Дніпропетровщині загинув співак Кузьма Скрябін зі Самбора на Львівщині (+відео)

Як повідомили в понеділок у прес-службі ДАІ, за попередніми даними, близько 8.20 біля села Лозуватка в Криворізькому районі Дніпропетровщини сталося зіткнення позашляховика й вантажівки.

Ситуації

Фото для новини

09:00 2 лютого 2015 р.

Сьогодні без електроенергії – низка вулиць у Львові, Винниках, Рудному й Брюховичах

У понеділок струм вимкнуто у Львові на вулицях Ожиновій, Бузиновій, Раппопорта, Травистій, Металістів, Гнатевича, Новознесенській, Білинського, Шатківського й Тракті Глинянському. Частково без світла лишаться вулиці Стрийська, Рубчака та Володимира Великого.

Ситуації