Ситуації і пригоди (cтор. 3064)

Фото для новини

20:12 3 березня 2015 р.

Львівська митниця зобов’язалася сприяти волонтерам та учасникам АТО

Як повідомили у вівторок у прес-центрі обласного управління Державної фіскальна служба України, Львівська митниця ДФС та представники громадських організацій підписали Меморандум про співпрацю.

Ситуації

Фото для новини

17:58 3 березня 2015 р.

Пікетувальники вимагали від прокурора Львівщини люструвати червоноградського (відео)

Як повідомили у вівторок у прес-службі обласної прокуратури, «сьогодні, 3 березня, біля прокуратури Львівської області відбувся пікет, участь в якому взяли 5 осіб, спрямований на привернення уваги щодо неправомірної, на думку цих активістів, діяльності колишнього прокурора м. Червонограда Віктора Мисяка».

Ситуації

Фото для новини

14:21 3 березня 2015 р.

Керівник «Львівгазу» хоче змусити працівників рити окопи на Пасху

Директора ПАТ «Львівгаз» Володимира Зленка звинувачують у зловживанні службовим становищем, хамському ставленніі до колективу та розвалі газового господарства у Львівській області.

Ситуації

Фото для новини

13:34 3 березня 2015 р.

Батальйон особливого призначення «Луганськ-1» шукає добровольців на Львівщині, – ЛОДА

Як повідомили у вівторок «Щоденному Львову» в прес-службі облдержадміністрації, головне управління МВС України у Луганській області проводить відбір кандидатів на службу у батальйон особливого призначення «Луганськ-1».

Ситуації

Фото для новини

13:10 3 березня 2015 р.

Другий етап четвертої хвилі часткової мобілізації стартував на Львівщині з оповіщення громадян

Як повідомили у вівторок «Щоденному Львову» в прес-службі ЛОДА, наразі на території нашої області вручають повістки до районного військового комісаріату.

Ситуації

Фото для новини

11:45 3 березня 2015 р.

ЛОДА запевняє: «Минулого тижня на Львівщині ліквідували понад 2 км ямковості

Як повідомили у вівторок у прес-службі облдержадміністрації, впродовж 23-28 лютого дорожні служби ліквідували 2 697 кв. м аварійної ямковості, використавши 352 тонн асфальтобетонної суміші.

Ситуації

Фото для новини

11:35 3 березня 2015 р.

У Львові дивом вижила жінка, яка вистрибнула з 11-го поверху

Як повідомив у вівторок голова виконкому громадського об’єднання «Варта-1» Ігор Зінкевич, сьогодні, 3 березня, близько 05.00 на вулиці Кульпарківській, 125 вистрибнула з 11-го поверху жінка, котра, зачепившись за дерево, дивом залишилась живою.

Ситуації

Фото для новини

10:00 3 березня 2015 р.

У Львові працівники військкоматів вручають водіям повістки на дорогах, – ЗМІ

У Львові працівники військкоматів чергують разом із даїшниками. Коли зупиняють авто – комісари перевіряють: чи є водій у списках мобілізованих. Вручають повістку або дають запрошення до військкомату для уточнення даних.

Ситуації

Фото для новини

09:50 3 березня 2015 р.

У Шевченківському районі Львова відремонтують дороги, тротуари й двори на 14 млн. грн

Як повідомили у вівторок «Щоденному Львову» в прес-службі ЛМР, для проведення в 2015 році в Шевченківському районі робіт з капітального та поточного ремонту доріг, тротуарів та дворів у міському бюджеті передбачено 14 млн. грн.

Ситуації

Фото для новини

15:20 2 березня 2015 р.

У Львівській області найменше жінок в органах влади (відео)

Після реформи з децентралізації, коли сільські і селищні ради стануть головними розпорядниками коштів і прийматуть «грошові рішення», пов’язані з землею, ми передбачаємо, що жінок з керування громадами буде усунуто.

Ситуації

Фото для новини

15:17 2 березня 2015 р.

На Львівщині внаслідок вибуху отримав важкі травми збирач металобрухту на полігоні

Як повідомили в понеділок у відділі зв’язків із громадськістю обласного управління МВС, до Яворівського райвідділу міліції надійшло сьогодні, 2 березня, близько 12.30 години повідомлення від працівників Державної служби з надзвичайних ситуацій про те, що у одному з сіл району стався вибух.

Ситуації

Фото для новини

13:56 2 березня 2015 р.

Волонтерам у зоні АТО потрібна зброя для самозахисту

Волонтери є для української армії ефективною підмогою, іноді кращою, ніж держава: закуповують зброю, техніку і медикаменти для військових. І хоча вже місяць діє спеціальний режим пропуску до «зони АТО», але безпека активістів часто залишається під загрозою. Волонтери розповіли, як захищають вантажі на мільйони гривень для бійців та чи потрібна їм зброя для самозахисту.

Ситуації