Ситуації і пригоди (cтор. 3062)

Фото для новини

21:42 3 березня 2015 р.

«Львівгаз» розкидає втрачений і вкрадений газ споживачам, – журналіст

Для того, щоби газифікувати приватне приміщення та встановити лічильник газу, держава надає лічильники та труби. Однак, мешканців змушують купувати все за свої кошти. І тоді те, що залишається, списують і вивозять кудись.

Ситуації

Фото для новини

20:12 3 березня 2015 р.

Львівська митниця зобов’язалася сприяти волонтерам та учасникам АТО

Як повідомили у вівторок у прес-центрі обласного управління Державної фіскальна служба України, Львівська митниця ДФС та представники громадських організацій підписали Меморандум про співпрацю.

Ситуації

Фото для новини

17:58 3 березня 2015 р.

Пікетувальники вимагали від прокурора Львівщини люструвати червоноградського (відео)

Як повідомили у вівторок у прес-службі обласної прокуратури, «сьогодні, 3 березня, біля прокуратури Львівської області відбувся пікет, участь в якому взяли 5 осіб, спрямований на привернення уваги щодо неправомірної, на думку цих активістів, діяльності колишнього прокурора м. Червонограда Віктора Мисяка».

Ситуації

Фото для новини

14:21 3 березня 2015 р.

Керівник «Львівгазу» хоче змусити працівників рити окопи на Пасху

Директора ПАТ «Львівгаз» Володимира Зленка звинувачують у зловживанні службовим становищем, хамському ставленніі до колективу та розвалі газового господарства у Львівській області.

Ситуації

Фото для новини

13:34 3 березня 2015 р.

Батальйон особливого призначення «Луганськ-1» шукає добровольців на Львівщині, – ЛОДА

Як повідомили у вівторок «Щоденному Львову» в прес-службі облдержадміністрації, головне управління МВС України у Луганській області проводить відбір кандидатів на службу у батальйон особливого призначення «Луганськ-1».

Ситуації

Фото для новини

13:10 3 березня 2015 р.

Другий етап четвертої хвилі часткової мобілізації стартував на Львівщині з оповіщення громадян

Як повідомили у вівторок «Щоденному Львову» в прес-службі ЛОДА, наразі на території нашої області вручають повістки до районного військового комісаріату.

Ситуації

Фото для новини

11:45 3 березня 2015 р.

ЛОДА запевняє: «Минулого тижня на Львівщині ліквідували понад 2 км ямковості

Як повідомили у вівторок у прес-службі облдержадміністрації, впродовж 23-28 лютого дорожні служби ліквідували 2 697 кв. м аварійної ямковості, використавши 352 тонн асфальтобетонної суміші.

Ситуації

Фото для новини

11:35 3 березня 2015 р.

У Львові дивом вижила жінка, яка вистрибнула з 11-го поверху

Як повідомив у вівторок голова виконкому громадського об’єднання «Варта-1» Ігор Зінкевич, сьогодні, 3 березня, близько 05.00 на вулиці Кульпарківській, 125 вистрибнула з 11-го поверху жінка, котра, зачепившись за дерево, дивом залишилась живою.

Ситуації

Фото для новини

10:00 3 березня 2015 р.

У Львові працівники військкоматів вручають водіям повістки на дорогах, – ЗМІ

У Львові працівники військкоматів чергують разом із даїшниками. Коли зупиняють авто – комісари перевіряють: чи є водій у списках мобілізованих. Вручають повістку або дають запрошення до військкомату для уточнення даних.

Ситуації

Фото для новини

09:50 3 березня 2015 р.

У Шевченківському районі Львова відремонтують дороги, тротуари й двори на 14 млн. грн

Як повідомили у вівторок «Щоденному Львову» в прес-службі ЛМР, для проведення в 2015 році в Шевченківському районі робіт з капітального та поточного ремонту доріг, тротуарів та дворів у міському бюджеті передбачено 14 млн. грн.

Ситуації

Фото для новини

15:20 2 березня 2015 р.

У Львівській області найменше жінок в органах влади (відео)

Після реформи з децентралізації, коли сільські і селищні ради стануть головними розпорядниками коштів і прийматуть «грошові рішення», пов’язані з землею, ми передбачаємо, що жінок з керування громадами буде усунуто.

Ситуації

Фото для новини

15:17 2 березня 2015 р.

На Львівщині внаслідок вибуху отримав важкі травми збирач металобрухту на полігоні

Як повідомили в понеділок у відділі зв’язків із громадськістю обласного управління МВС, до Яворівського райвідділу міліції надійшло сьогодні, 2 березня, близько 12.30 години повідомлення від працівників Державної служби з надзвичайних ситуацій про те, що у одному з сіл району стався вибух.

Ситуації