Ситуації і пригоди (cтор. 3060)

Фото для новини

10:10 10 березня 2015 р.

12 березня у Львові планують внести зміни в рух трамвайного маршруту №6

Як повідомили у вівторок «Щоденному Львову» в прес-службі ЛМР, у четвер на ремонт планують закрити частину вулиці Промислової – на ділянці від Волинської до вулиці Хмельницького, при цьому будуть внесені зміни у рух трамвайного маршруту №6.

Ситуації

Фото для новини

10:00 10 березня 2015 р.

12 березня планують закрити на ремонт частину вулиці Промислової у Львові

Як конкретизували у вівторок «Щоденному Львову» в прес-службі ЛМР, у четвер на ремонт планують закрити частину вулиці Промислової – на ділянці від Волинської до вулиці Хмельницького, при цьому будуть внесені зміни у рух трамвайного маршруту №6.

Ситуації

Фото для новини

09:32 10 березня 2015 р.

Ліга українок Канади передала львівським десантникам автомобіль

Як повідомив волонтер Ярослав Антоняк, автомобіль «Nissan Terrano», придбаний за кошти, надані Лігою українок Канади, успішно доставлений і переданий командиру 9-ої роти 3 батальйону 80 ОАМБ Олегу Височанському.

Ситуації

Фото для новини

00:15 10 березня 2015 р.

Львівські десантники вдосконалюють володіння штатним озброєнням (відео, оновлено)

Сьогодні, 9 березня, особовий склад підрозділів 80 окремої аеромобільної бригади ВДВ провів заняття з вогневої та спеціальної підготовки по практичному відпрацюванню вправ стрільб з різних видів озброєння.

Ситуації

Фото для новини

17:50 9 березня 2015 р.

На Львівщині підбили підсумки першого етапу вишколу відмобілізованих військових

Як повідомили в понеділок в прес-службі Міністерства оборони України, «керівництвом Академії сухопутних військ було підбито підсумки першого етапу вишколу відмобілізованих вояків для Українського війська, що триває на базі 184 навчального центру військового вишу».

Ситуації

Фото для новини

11:38 9 березня 2015 р.

Завтра у Львові зустрічатимуть основну частину ротованого персоналу мостиських прикордонників

Як повідомили в понеділок в Західному регіональному управлінні ДПСУ, 10 березня о 12.45 на залізничний вокзал Львова прибувають прикордонники оперативно бойової комендатури «Мостиська» (основна частина ротованого персоналу), які з вересня 2014 року виконували бойове завдання в зоні проведення антитерористичної операції на сході України.

Ситуації

Фото для новини

10:32 9 березня 2015 р.

На сходовому майданчику 14-поверхового житлового будинку на вулиці Пасічній у Львові натрапили на повішану (оновлено)

Як повідомили в понеділок у прес-службі облдержадміністрації, на сходовому майданчику на тринадцятому поверсі чотирнадцятиповерхового житлового будинку на вулиці Пасічній у Львові знайдено повішану Ксенію Х, 1989 року народження.

Ситуації

Фото для новини

10:05 9 березня 2015 р.

На Львівщині 55-річний чоловік загинув унаслідок падіння з підводи

Як повідомили в понеділок у прес-службі облдержадміністрації, 7 березня на хуторі Воля Глинецька Яворівського району за невстановлених обставин впав з підводи та загинув на місці події місцевий житель,

Ситуації

Фото для новини

17:30 8 березня 2015 р.

До Львова повернулися зі сходу України бійці Мостиського прикордонного загону (відео)

Як повідомили в неділю в Західному регіональному управлінні ДПСУ, перша група особового складу оперативної бойової комендатури «Мостиська» повернулася сьогодні, 8 березня, після виконання бойового завдання в зоні проведення антитерористичної операції на сході України.

Ситуації