На звалищі неподалік Львова розшукують зниклого еколога восьмеро рятувальників

09:50 17 червня 2016 р.

Фото до новини


Фото: прес-служба ДСНС

За інформацією Львівського обласного управління ДСНС, 16 червня нових вогнищ пожежі на території Грибовицького полігону твердих побутових відходів не зафіксовано.

Про це повідомили сьогодні, 17 червня, в департаменті з питань цивільного захисту Львівської обласної державної адміністрації, де також поінформували:

«Підрозділи Львівського обласного управління ДСНС перебувають в черговому режимі, проводиться спостереження за пожежною обстановкою схилу сміттєзвалища, а також продовжуються пошукові роботи зниклого еколога Олександра Бутіна (задіяно два екскаватори та вісьмох рятувальників, пересипано орієнтовно 3600 кубометрів сміття.

Роботи по засипанню схилу сміттєзвалища ґрунтом тимчасово зупинено у зв'язку із небезпекою роботи бульдозерів на схилі сміттєзвалища. Водночас, силами ЛКП «Збиранка» протягом 16 червня проводились роботи по засипанню поверхні полігону твердих відходів грунту, для чого було залучено шістьох працівників та п’ять одиниць техніки, якими було завезено 720 кубометрів грунту та сплановано близько 4800 квадратних метрів поверхні полігону.

16 червня до проведення робіт залучено 18 одиниць техніки й 59 працівників. Зокрема –29 рятувальників, 14 працівників СРЦШР, 16 працівників інших cлужб, двох працівників медицини катастроф, двох працівників фірми «Онур» і шістьох працівників ЛКП «Збиранка».

Про це повідомили сьогодні, 17 червня, на сайті департаменту з питань цивільного захисту Львівської обласної державної адміністрації.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів