Ситуації і пригоди (cтор. 3042)

Фото для новини

14:05 7 квітня 2015 р.

9 квітня у Львові закриють на ремонт частину вулиці Хмельницького

Як повідомили у вівторок «Щоденному Львову» в прес-службі ЛМР, у четвер закривають на ремонт частину вулиці Богдана Хмельницького на ділянці від вулиці Волинської до вулиці Якова Остряниці.

Ситуації

Фото для новини

13:58 7 квітня 2015 р.

15-29 квітня частині львів’ян не подаватимуть гарячу воду – проводитимуть гідравлічні випробування (уточнено)

Як повідомили у вівторок «Щоденному Львову» в прес-службі міської ради, з 15 до 29 квітня ЛКП «Залізничнетеплоенерго» проводитиме гідравлічні випробування.

Ситуації

Фото для новини

11:45 7 квітня 2015 р.

Верховна Рада звільнила від військової служби студентів, аспірантів і докторантів (відео)

Нардепи внесли зміни до статті 26 Закону України «Про військовий обов'язок і військову службу» щодо звільнення з військової служби громадян, які є студентами або аспірантами денної форми навчання.

Ситуації

Фото для новини

10:28 7 квітня 2015 р.

На Луганщині загинув унаслідок необережного поводження з гранатою військовий зі Львівщини

Як повідомив у вівторок на своєму сайті голова Луганської військово-цивільної адміністрації Геннадій Москаль, поблизу Сіверськодонецька в місці дислокації військового підрозділу через необережне поводження вибухнула наступальна граната «Ф-1». Один боєць (36-річний мешканець Львівщини) загинув на місці, ще двоє (29-річний мешканець Рівненської та 55-річний – Львівської областей) отримали осколкові поранення й госпіталізовані.

Ситуації

Фото для новини

09:15 7 квітня 2015 р.

У Львові ремонтують вулиці Княгині Ольги, Пасічну й Перемиську

Як повідомили у вівторок «Щоденному Львову» в прес-службі ЛМР, на вулиці Княгині Ольги роботи тривають на ділянці від Наукової до Трускавецької, а на Пасічній – на ділянці від Вашингтона до Зеленої.

Ситуації

Фото для новини

00:05 7 квітня 2015 р.

Львівські волонтери спорядили на передову добровольців загону Повітряних Сил «Дика Качка»

Активіст громадської організації «Допоможи фронту» Любов Возняк повідомила в понеділок увечері: «На 700 євро ми перед самим від'їздом спорядили добровольців з «Дикої Качки».

Ситуації

Фото для новини

17:30 6 квітня 2015 р.

На Львівщині обмежать з 8 квітня до 8 травня рух транспорту на ділянці автодороги «Київ-Чоп»

Як повідомили в понеділок у прес-службі обласного управління ДАІ, з 8 квітня до 8 травня рух транспортних засобів буде здійснюватися на автодорозі «Київ-Чоп» через смт Олесько та село Йосипівка в Буському районі.

Ситуації

Фото для новини

16:37 6 квітня 2015 р.

На вулиці Леся Курбаса у Львові вже виконано половину ремонтних робіт (відео)

Як передали в понеділок «Щоденному Львову» в прес-службі ЛМР, голова Галицької районної адміністрації Ірина Іванчина повідомила, що на вулиці Леся Курбаса, за її словами, «роботи, можна сказати, на середині».

Ситуації

Фото для новини

15:10 6 квітня 2015 р.

На дорогах Львівщини ліквідували цьогоріч 34 967 квадратних метрів аварійної ямковості, – ЛОДА

У прес-службі облдержадміністрації повідомили в понеділок «Щоденному Львову»: «Дорожні підприємства в період 30 до 3 квітня ліквідували 3 186 квадратних метрів аварійної ямковості, використавши 126,5 т гарячої асфальтобетонної суміші та 145 кубічних метрів щебеню для підсилення основи покриття».

Ситуації

Фото для новини

14:24 6 квітня 2015 р.

У Львівській міськраді обіцяють спростити отримання житлових субсидій з 1 травня

Як повідомили в понеділок «Щоденному Львову» в прес-службі ЛМР, з 1 травня для отримання житлових субсидій можна буде подати лише два документи – заяву і декларацію.

Ситуації

Фото для новини

14:15 6 квітня 2015 р.

Андрій Садовий анонсував повторні громадські слухання щодо вартості проїзду в автобусах Львова

Як повідомили в понеділок «Щоденному Львову» в прес-службі ЛМР, міський голова планує «фіналізувати» процес коригування тарифу на проїзд у міському автобусному транспорті, за його словами, «у найближчий тиждень-два».

Ситуації

Фото для новини

14:02 6 квітня 2015 р.

Міський голова Львова обіцяє завершити ремонт вулиці Леся Курбаса до травня (відео)

Як повідомили в понеділок «Щоденному Львову» в прес-службі ЛМР, на вулиці Леся Курбаса не буде дороги й тротуарів, старе асфальтне покриття замінять на штучну бруківку, висадять дерева та поставлять відпочинкові лавки.

Ситуації