У Львівській міськраді до 4 липня прийматимуть пропозиції щодо розташування конгрес-центру (відео)

22:55 29 червня 2016 р.

Фото до новини


Фото: varta1.com

У Львові до 4 липня триватиме громадське слухання щодо врахування громадських інтересів під час розгляду детального плану території, обмеженої вулицями Науковою, Стрийською, Трускавецькою та Академіка Підстригача.

Про це повідомили в прес-службі Львівської міської ради, де також розповіли подробиці:

«ДПТ охоплює територію навколо озера приблизною площею 10,0 га. Основною метою розроблення ДПТ є розташування громадського об’єкту – конгрес-центру на територіях громадського призначення.

Замовником даної містобудівної документації є управління архітектури департаменту містобудування Львівської міської ради, розробником – ДП ДІМП «Містопроект». 22 червня 2016 року відбудеться публічне представлення згаданої документації.

Місце проведення: великий сесійний зал Львівської міської ради (кабінет 202), Львів, площа Ринок, 1. Початок – о 17.00.

Пропозиції просимо подавати до 4 липня 2016 року до відділу громадського партнерства управління «Секретаріат ради» через Центр надання адміністративних послуг за адресою: Львів, площа Ринок, 1. Відповідальний за організацію розгляду пропозицій – О. С.Файфурка, телефон – 032 297 57 63.

Довідка: згідно із Законом України «Про регулювання містобудівної діяльності» пропозиції громадськості мають бути обґрунтовані в межах відповідних законодавчих та нормативно-правових актів, державних будівельних норм, стандартів і правил та надаватися у строки, визначені для проведення процедури громадських слухань.

Пропозиції до проектів містобудівної документації на місцевому рівні мають право надавати: повнолітні дієздатні фізичні особи, які проживають на території, щодо якої розроблено відповідний проект містобудівної документації на місцевому рівні; юридичні особи, об’єкти нерухомого майна яких розташовані на території, для якої розроблено відповідний проект містобудівної документації на місцевому рівні; власники та користувачі земельних ділянок, розташованих на території, щодо якої розробляється документація, та на суміжній з нею; представники органів самоорганізації населення, діяльність яких поширюється на відповідну територію; народні депутати України, депутати відповідних місцевих рад».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів