Відзавтра у Львові призупинять курсування трамваїв №9 та №11

20:10 29 червня 2016 р.

Схема організації руху

Схема організації руху
Фото: прес-служба Львівської міськради

У четвер, 30 червня, закриють на ремонт вулиці Котляревського, Нечуя-Левицького та Богданівську.

«Як розповів начальник відділу капітального ремонту управління інженерного господарства ЛМР Роман Заріцький, завтра, 30 червня, на ремонт закривають вулицю Котляревського на ділянці від вулиці Генерала Чупринки до вулиці Нечуя-Левицького та вулицю Нечуя-Левицького на ділянці від вулиці.Котляревського до вулиці Сахарова, вздовж трамвайних колій, та вулицю Богданівську на ділянці від будинку №19 (авторинок) до вулиці Золочівської», – повідомили сьогодні, 29 червня, в прес-службі міськради, де також поінформували:

«Також сьогодні розпочато ремонтні роботи на вулиці Садовій. У зв’язку з цим внесено зміни у рух громадського транспорту, що тут курсує. Роман Заріцький розповів також:

«Об’єкти дуже масштабні і складні. Щодо термінів, то очікуємо, що до жовтня-листопада ці роботи будуть тривати, тобто не скоріше чотирьох-п’яти місяців. На кожному з об’єктів виконуватиметься комплекс робіт з заміни інженерних мереж.

На вулиці Богданівській буде влаштовано асфальтобетонне покриття, на вулиці Садовій – також асфальто-бетонне покриття з розширенням до семи метрів та з орієнтовно 80 паркомісцями. А на вулицях Котляревського й Нечуя-Левицького – нова трамвайна колія.

Вартість робіт на вулиці Садовій – 25 мільйонів гривень, на вулиці Богданівській, які розраховані терміном на два роки, – 56 мільйонів гривень, на вулицях Котляревського й Нечуя-Левицького – 44 мільйонів гривень. Тобто, дуже дорогі, об’ємні і складні роботи.

Такожнаступного тижня розпочнуть ремонтні роботи на вулиці Київській. Тобто, в роботі буде весь відтинок дороги, починаючи від вулиці Бандери і закінчуючи вулицею Сахарова».

Натомість начальник управління транспорту та зв’язку ЛМР Віктор Щир зазначив:

«На час ремонтних робіт на вулицях Котляревського ц Нечуя-Левицького та на вулиці Богданівській внесено зміни у рух громадського транспорту. Вулицею Богданівською курсують міські маршрути №19 та №39.

Маршрут №19 буде оминати закриту ділянку дороги вулицями Старознесенською й Польовою та виїжджати вулицею Пластову й далі за своїм маршрутом. Маршрут №39 – у нього кінцева зупинка, за паспортом, біля Кривчицького авторинку, а відзавтра він не доїжджатиме до вулиці Гайдучка, розвертатиметься, там буде тимчасова кінцева зупинка.

Також щодо вулиці Старознесенської ми звернулися до поліції, щоб вони на час ремонту взяли під контроль цю вулицю і не допустити проїзду тут великовантажного транспорту. Старознесенська – дуже вузька вулиця, для маршруток буде складно об’їжджати, на деяких ділянках треба буде пропускати зустрічний транспорт. Якщо туди поїде великовантажний транспорт, то ця вулиця буде заблокована. Тому є прохання до поліції допомогти місту в цьому питанні.

Щодо вулиць Котляревського й Нечуя-Левицького, то тут курсують трамваї №1, №9 та №11. Маршрут №1 курсуватиме вулицями Бандери, Дорошенка, Підвальною, Франка, Вітовського, Сахарова, Княгині Ольги й до аквапарку. На маршруті курсуватимуть п’ять трамваїв.

Трамвайні маршрути №9 та №11 на час проведення робіт не курсуватимуть взагалі. Також на цей час ми запускаємо додатковий трамвайний маршрут №6а, який буде курсувати від вулиці Липинського (кінцева шістки) до церкви святої Анни.

Вулицею Садовою громадський транспорт не курсує, серйозних змін по організації дорожнього руху тут немає».

Роботи на вулиці Садовій виконує ШРБУ-65, на вулиці Котляревського – «Гарантспецбуд-Захід», а на вулиці Богданівській – компанія «Онур».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів