Ситуації і пригоди (cтор. 3031)

Фото для новини

14:44 23 квітня 2015 р.

На Львівщині 300 американських десантників тренують 900 бійців Національної гвардії України

Як повідомили в четвер у прес-службі НГУ, в навчаннях на Яворівському полігоні братимуть участь полк «Азов», батальйон імені Кульчицького, підрозділи «Ягуар», «Омега» та інші частини з Києва, Харкова, Запоріжжя, Одеси, Львова, Івано-Франківська й Вінниці.

Ситуації

Фото для новини

13:20 23 квітня 2015 р.

Львівщина отримала з держбюджету на виплату соціальної допомоги 1,254 мільйона гривень.

Як повідомили в четвер «Щоденному Львову» в прес-службі ЛОДА, в квітні наша область отримала черговий транш субвенції з державного бюджету на виплату державної соціальної допомоги на дітей-сиріт і дітей, позбавлених батьківського піклування, грошового забезпечення батькам-вихователям і прийомним батькам за надання соціальних послуг у дитячих будинках сімейного типу та прийомних сім'ях.

Ситуації

Фото для новини

11:52 23 квітня 2015 р.

У Львові біля пам’ятника королю Данилу знову збиратимуть зі 17.00 до 19.00 допомогу бійцям

Активіст громадської організації «Допоможи фронту» Любов Возняк розповіла про те, що зараз потребують фронтовики, а відтак – чекатимуть у вівторок, четвер та суботу волонтери на площі Галицькій.

Ситуації

Фото для новини

10:18 23 квітня 2015 р.

У лікарні, дитсадки й школи Борислава на Львівщині питну воду підвозять однією автоцистерною

Як повідомили в четвер у департаменті з питань цивільного захисту облдержадміністрації, станом на ранок 23 квітня централізоване водопостачання абонентів міста Борислав не відновлено.

Ситуації

Фото для новини

10:02 23 квітня 2015 р.

На Львівщині знайшли в річці втопленика

Як повідомили в четвер у департаменті з питань цивільного захисту облдержадміністрації, в річці Яблунька в місті Турка виявлено тіло місцевого жителя 1974 року народження.

Ситуації

Фото для новини

09:40 23 квітня 2015 р.

У Львові й на Старосамбірщині загинули під час пожеж двоє чоловіків

Як повідомили в четвер у департаменті з питань цивільного захисту облдержадміністрації, сьогодні, 23 квітня, вночі виникли пожежі на вулиці Таращанській у Львові й в селі Лопушниця Старосамбірського району.

Ситуації

Фото для новини

18:12 22 квітня 2015 р.

За 20 днів на Львівщині добровільно здали правоохоронцям 128 одиниць мисливської зброї

Як повідомили в середу в прес-службі обласного управління МВС, у квітні громадяни оприлюднили 122 одиниці мисливської гладкоствольної, шість одиниць мисливської нарізної зброї, 64 газові пістолети та вісім пристроїв для відстрілу гумових куль.

Ситуації

Фото для новини

17:25 22 квітня 2015 р.

У Львові звернулися за соціальними гарантіями 1797 сімей учасників неоголошеної війни на сході України

У прес-службі міської ради повідомили в середу «Щоденному Львову»: «Більше двох тисяч львів’ян вже звернулось за соціальними гарантіями в рамках Комплексної програми підтримки учасників АТО та членів їхніх сімей».

Ситуації

Фото для новини

14:35 22 квітня 2015 р.

Головний прикордонник України вручив посвідчення учасників бойових дій своїм 46 львівським колегам (відео)

Як повідомили в середу в Держприкордонслужбі, її голова Віктор Назаренко відвідав у Львівському клінічному госпіталі поранених, дізнався про те, як проходить їх лікування та реабілітація, й поспілкувався з медичним персоналом закладу.

Ситуації

Фото для новини

12:00 22 квітня 2015 р.

Львівська облдержадміністрація доручила перевірити скарги родичів полеглих бійців

Як повідомили в середу «Щоденному Львову» в прес-службі ЛОДА, керівники військових частин повинні звірити списки військовослужбовців зі списками тих, хто отримав земельні ділянки під садівництво на Львівщині як учасник антитерористичної операції.

Ситуації