На Львівщині вже розблокували пункт пропуску «Краківець» (+відео)

20:30 5 липня 2016 р.

Фото до новини


Фото: зі сторінки речника Держприкордонслужби Олега Слободяна в інтернет-мережі «Facebook»

У Держприкордонслужбі запевнили в понеділок: «Завдяки активній роботі представників Державної прикордонної та фіскальної служб, Національної поліції, органів місцевого самоврядування та учасників міжнародного руху, яка була проведена з мітингувальниками, вдалося розблокувати пункт пропуску «Краківець».

«Краківець» розблоковано. Всі пункти пропуску на кордоні з Польщею працюють в штатному режимі», – повідомили сьогодні, 5 липня, в Держприкордонслужбі, де також розповіли подробиці:

«Системні заходи по розблокуванню пунктів пропуску на кордоні з Польщею, що проводяться за ініціативи Держприкордонслужби дозволили відновити роботу вже всіх пунктів пропуску. Завдяки активній роботі представників Державної прикордонної та фіскальної служб, Національної поліції, органів місцевого самоврядування та учасників міжнародного руху, яка була проведена з мітингувальниками, вдалося розблокувати пункт пропуску «Краківець».

Нагадаємо, що до цього сьогодні уночі також вдалося досягти порозуміння в розблокуванні пунктів пропуску «Шегині» та «Рава-Руська». Таким чином, всі пункти пропуску на кордоні з Польщею працюють в штатному режимі».

Про це повідомили сьогодні, 5 липня, на офіційному сайті державної прикордонної служби України. 

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів