Ситуації і пригоди (cтор. 2989)

Фото для новини

17:35 25 червня 2015 р.

У Львові запланували замінити ділянки тепломереж

Ремонтні роботи проведуть на вулицях Білоцерківській, Володимира Великого, Городоцькій, Дністерській, Драгана, Княгині Ольги, Лінкольна, Луганській, Науковій, Пасічній, Січових Стрільців, Стефаника, Хмельницького, Черемшини, Шафарика, Щурата та інших.

Ситуації

Фото для новини

14:25 25 червня 2015 р.

На автодорозі Львів-Тернопіль відновили ремонт і запровадили реверсний рух

На обході міста Золочів розпушують конструктивні шари, закладають підстильні та вирівнювальні шари основи зі щебеневих матеріалів (підготовка для подальшого влаштування асфальтобетонних шарів).

Ситуації

Фото для новини

13:30 25 червня 2015 р.

У 2015 році на водоймах Львівщини загинула 31 людина

В обласному управлінні нагадують, що основними умовами безпечного відпочинку є правильний вибір і обладнання місць для купання, навчання дорослих та дітей плаванню, суворе дотримання правил поведінки під час купання і катання на плавзасобах, постійний контроль за дітьми у воді з боку дорослих.

Ситуації

Фото для новини

12:55 25 червня 2015 р.

Завтра на Буковині прощатимуться з полеглим десантником 80-ї львівської бригади (відео, оновлено)

Сержант Іван Діяконюк загинув 13 липня 2014 року в Лутугинському району Луганської області в результаті потрапляння снаряду у вантажівку, яка перевозила особовий склад та боєприпаси.

Ситуації

Фото для новини

18:00 24 червня 2015 р.

У Львівській міськраді приймають пропозиції неурядових організацій щодо їх фінансової підтримки

Управління соціального захисту ЛМР формує проект календарного плану заходів на 2016 рік і приймає до розгляду пропозиції від неурядових організацій, які працюють в соціальній сфері міста й бажають долучитись до проведення дійств у наступному році.

Ситуації