Ситуації і пригоди (cтор. 2942)

Фото для новини

17:03 27 серпня 2015 р.

Львівська залізниця хоче стати АТ і тому забирає у мешканців землі

Уже 8 родин, які мешкають на території Брюховицької селищної ради, через суди за позовами Львівської залізниці позбулися свого законного права на землю, на якій вони мешкають і де побудовані їхні житлові будинки.

Ситуації

Фото для новини

17:00 27 серпня 2015 р.

Правоохоронці спростували чутки про перевищення швидкості керівником львівської поліції (оновлено)

У прес-службі Ріненського обласного управління МВС повідомили в четвер: «Перевищення швидкості Зозулі фіксували 20 серпня, більше таких випадків на Рівненщині не було».

Ситуації

Фото для новини

15:45 27 серпня 2015 р.

Реконструкцію площі Святого Юра гальмує мерія, – активісти

Якщо завтра поновити роботи з реконструкції площі Святого Юра, то за три тижні вони будуть завершені. При цьому розташований поруч сквер не буде пусткою, тут ростимуть дерева і вже є організації, які готові в найкоротший термін озеленити нову площу.

Ситуації

Фото для новини

14:54 27 серпня 2015 р.

Нові дороги у Львові будують з урахування потреб людей з обмеженими можливостями, – ЛМР

У ході реконструкції трамвайної колії на вулиці Промисловій «Львівавтодор» передбачив виступ тротуару на зупинках до борта трамвая, висоту зупинки – 35 сантиметрів над проїзною частиною, а також влаштування понижень до рівня проїзної частини на пішохідних переходах.

Ситуації

Фото для новини

14:30 27 серпня 2015 р.

На сесії Львівської міськради прийнято програму впровадження ІD-картки учасника АТО

Сьогодні, 27 серпня, на сесії ЛМР ухвалили програму впровадження ідентифікаційної картки львів’янина – учасника антитерористичної операції з метою спрощення процесу надання учасниками антитерористичної операції соціальної та матеріальної допомоги та в подальшому створення системи ідентифікації мешканців міста Львова.

Ситуації

Фото для новини

10:24 27 серпня 2015 р.

У Львові погасили горіння торфу

За інформацією начальника управління з надзвичайних ситуацій та цивільного захисту населення Віктора Іваніцького, вчора у Залізничному районі вдалось ліквідувати пожежу на торфовищі, яку намагались погасити ще з вівторка.

Ситуації