У Львові ліквідували пожежу на вулиці Заповітній (відео)

09:00 13 вересня 2016 р.

Фото до новини


Фото: зі сторінки Львівського обласного управління ДСНС в інтернет-мережі «Facebook»

Причини загоряння ще не встановлені.

12 вересня о 17:35 спалахнула пожежа в цеху розчинних напоїв спільного підприємства «Галка ЛТД» на вулиці Заповітній у Шевченківському районі Львова. Вогонь знищив там дах на площі 50 квадратних метрів та утеплювач з мінеральної вати на площі 150 квадратних метрів.

Пожежу ліквідували 12 вересня о 18:57 шість аварійно-рятувальних підрозділів Львівського обласного управління ДСНС України у Львівській області в складі 40 вогнеборців та дев’яти одиниць техніки. Загиблих та постраждалих внаслідок події немає. Причини пожежі встановлюються.

Про це повідомили сьогодні, 13 вересня, на сайті департаменту з питань цивільного захисту Львівської обласної державної адміністрації. Натомість надзвичайники розповіли, що на момент прибуття вогнеборців вогонь охопив дах будівлі на великій площі. А складність гасіння пожежі полягала у змішаній поверховості та сильним задимленням приміщень. Про це повідомили у вівторок на сторінці Львівського обласного управління ДСНС в інтернет-мережі «Facebook», де також опублікували світдини з місця події.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів