Львів’яни скаржаться на невивезені контейнери (відео)

20:42 12 вересня 2016 р.

Фото до новини


Фото: gazeta.ua

Найгірша ситуація з вивезенням сміття – в трьох районах міста.

У Львові знову актуалізується проблема відходів. Містяни нарікають на невивезені контейнери й антисанітарію. І, якщо центр міста вдається хоч якось зберігати чистим, то околиці залишаються засміченими. Місцеві мешканці бідкаються: «Сморід вже починається. Вікна неможливо відкрити. А поряд – дитячий садок». 

Щодня Львів накопичує понад 600 тонн відходів. Найгірша ситуація з його вивезенням у трьох районах міста – Сихівському, Франківському та Шевченківському. Подекуди сміття лежить просто на проїжджих частинах. Тому містяни самотужки мусять розчищати дорогу.

Львів'янин  Володимир Терлак розповів: «Я на машині їхав. Раз переїхав, другий раз. Зараз маю трошки часу та й вирішив прибрати. Машини їздять по бордюрах, ламаються. Краще ці п’ять-десять хвилин витратити (на прибирання)».

У мерії стверджують, що про проблему знають і працюють над цим питанням. Зокрема, міські голови Миколаєва та Дніпра зголосились прийняти у себе частину львівського сміття.

Заступник голови комісії з питань техногенно-екологічної безпеки Львова Ірина Маруняк повідомила: «Сміття приймається полігонами, які знаходяться на території Львівської області. Також сміття вивозять за територію Львівської області. Сміття, яке продукується в місті Львові, вивозиться трьома перевізниками. По двом є проблема».

Про це повідомили сьогодні, 12 вересня, на сайті телевізійного «5 каналу».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів