Опалювальний сезон у Львові почався для всіх категорій споживачів

16:11 1 жовтня 2013 р.

Фото до новини

Але нормалізують подачу тепла впродовж декількох днів.

Як повідомляє прес-служба міськради, від сьогодні, 1 жовтня, опалювальний сезон у Львові розпочинається для усіх категорій споживачів теплопостачальних підприємств. А директор «Львівтеплоенерго» Степан Пакіж інформує:

«Технічно ми готові розпочинати опалювальний сезон 2013-2014 років. Сьогодні розпочинаємо відновлювати подачу опалення до усіх споживачів, будинки яких мають підписані акти готовності до зими і внутрібудинкові мережі заповнені водою. Однак, для нормалізації подачі опалення необхідно кілька днів, адже цей процес не відбувається миттєво, а потребує часу. Цього опалювального сезону на обслуговуванні ЛМКП «Львівтеплоенерго» є 1621 житловий будинок, 165 закладів освіти та 50 установ охорони здоров’я». 

Нагадаємо відтак, що й міський голова Львова Андрій Садовий обіцяв розпочати подачу тепла до житлових будинків упродовж 1-3 жовтня. Повідомлялося також, що віце-прем’єр Олександр Вілкул дозволив розпочати опалювальний сезон там, десередньодобова температура повітря протягом трьох днів протримається на рівні 8ºС.

dailylviv.com

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

 

новобудови Львів