Окупанти випустили 8 ракет по Вінницькому аеропорту і військовій частині. Термінове звернення Президента

15:08 6 березня 2022 р.

Фото до новини

Окупанти випустили 8 ракет по Вінницькому аеропорту.

Президент України Володимир Зеленський записав термінове відеозвернення до західних лідерів щодо закриття неба над Україною. Адже окупанти уже почали обстрілювати міста, які не межують з Російською Федерацією. Мова йде про нашу Вінницю, пише Dailylviv.com.

«Щойно мені доповіли про ракетний удар по Вінниці. 8 ракет. Наша мирна і добра Вінниця, яка ніколи не загрожувала Росії. Жодним чином ракетний удар. Жорсткий, цинічний. Повністю зруйнований аеропорт.

Вони продовжують знищувати нашу інфраструктуру, наше життя. Яке будували ми, наші батьки, дідусі і бабусі. Покоління українців. Ми повторюємо щодня:

«Закрийте небо над Україною! Закрийте для всіх російських ракет! Для російської бойової авіації. Для всіх цих терористів. Зробіть гуманітарну повітряну зону – без ракет, без авіабомб. Ми люди і це ваш гуманітарний обов’язок – ЗАХИЩАТИ нас, ЗАХИЩАТИ ЛЮДЕЙ. І ви це можете». Якщо ви цього не зробите, якщо ви не дасте нам хоча б літаки, щоб ми могли самі себе захистити, то можна зробити тільки один висновок: ви також хочете, щоб нас дуже повільно убивали. Це відповідальність також і політиків світу. Західних лідерів. Від сьогодні і назавжди», – йдеться у повідомленні.

На війні загинув львівський журналіст Віктор Дудар

Ми програємо. Варіанту можливої перемоги немає. Звіт російського аналітика

Співак Святослав Вакарчук став солдатом на Львівщині

У Львові зняли відеоролик зі закликами закрити небо

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів